ULOGA REALITY ZVIJEZDE

Kim Kardashian postaje glumica: U ‘Američkoj horor priči‘ igra ženu koju nadnaravna sila sprječava da ima dijete

U isječku, koji je postavljen na jezivu izvedbu pjesme "Rockabye Baby", Kim je uočena među skupinom plesača s bijelim perikama,

Kim kardashian

 Shutterstock Editorial/

Influencerica, zvijezda reality televizije ili poduzetnica, Kim Kardashian je sve to već isprobala. Sada je krenula sa slijedećim projektom: gluma, piše Slobodna Dalmacija.

Ove jeseni Kim će glumiti u dvanaestoj sezoni serije "Američka horor priča". U kultnoj seriji Kim Kardashian glumiti će s Emmom Roberts, Carom Delevingne i Zacharyjem Quintom. Nema detaljnijih informacija o njezinom liku, ali kratki trailer predstavljen na Twitter profilu serije pokazuje njezin izgled. Kim izgleda gotovo neprepoznatljivo s platinasto plavom kosom, dugim trepavicama nalik paukovoj mreži i tamnocrvenim usnama. U isječku, koji je postavljen na jezivu izvedbu pjesme "Rockabye Baby", Kim je uočena među skupinom plesača s bijelim perikama, dok drži bebu u naručju dok nosi crnu haljinu i odgovarajuće rukavice od lateksa.

"Američka horor priča" ima jednu neovisnu priču po sezoni. Ova dvanaesta priča je po romanu Danielle Valentine, "Delikatno stanje". Pratimo noćnu moru glumice, uvjerene da je nadnaravna sila sprječava da ima dijete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:48