DRVLJE I KAMENJE

Kelly Osbourne o princu Harryju: ‘Prvo se odjeva kao nacist, a sada se želi vratiti kao papa. Cvileći cendravi se*onja‘

Kći rock-legende Ozzyja Osbournea izvrijeđala je vojvodu od Sussexa da je cvilidreta

Kelly Osbourne

 Valerie Macon/Afp

Pjevačica Kelly Osbourne, kći rock-legende Ozzyja Osbournea žestoko se obrušila na princa Harryja ne birajući niti najmanje riječi. Tako je najmlađeg sina kralja Charlesa, među ostalim, nazvala "cvilećim cendravim seronjom" dok je ismijavala njegov pokušaj da se "vrati kao papa", donosi The Sun. Vojvodu od Sussexa napala je u podcastu Jennifer Welch i Angie Sullivan "I‘ve had that".

image

Princ Harry

James Whatling/Mega/The Mega Agency/Profimedia/James Whatling/mega/the Mega Agency/profimedia

"Mislim da je Harry pi*ka. On kuka, kuka i žali se, jao meni, ja sam jedini imao psihičkih problema, moj život je bio tako težak, pa svima je život bio je*eno težak! Svačiji je život težak. Bio si princ proklete zemlje koji se odjenuo kao je*eni nacist, a sada se pokušavaš vratiti kao papa. Puši! Ne!", ljutito je uz psovke progovorila 38-godišnja Osbourne.

Ove su uvrede uslijedile nakon što je Harry ismijan zbog njegovih podcast ideja, za koje se doznalo nakon što su on i supruga Meghan Markle sa Spotifyjem raskinuli suradnju. Voditelj Spotifyja, Bill Simmons javno je uvrijedio par koji je napustio kraljevske dužnosti 2020. kada se preselio u SAD. Simmons je nazvao par "je*enim prevarantima" u posljednjoj epizodi vlastite emisije "The Bill Simmons Podcast".

Naime, podcast "Archetypes" vojvotkinje od Sussexa ukinut je zajedno s njenim i Harryjevim ugovorom vrijednim 18 milijuna funti s divom za streaming. Nije naveden nikakav konkretan razlog za prekid njezina projekta koji je imao goste poput Serene Williams, Mariah Carey i Paris Hilton. Vijest je potvrđena u zajedničkom priopćenju tvrtke Archewell Audio, Meghanine i Harryjeve etikete za stvaranje sadržaja i kompanije Spotifyja.

image

Meghan Markle

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Spotify i Archewell Audio sporazumno su se razišli i ponosni smo na seriju koju smo zajedno napravili", stajalo je u priopćenju. New York Post izvijestio je da Archewell nije proizveo dovoljno sadržaja da bi ispunio uvjete za punu isplatu. No, kruže glasine da bi Meghan mogla potpisati mega ugovor s Diorom. Prema izvoru s Beverly Hillsa, vojvotkinja je "osoba o kojoj svi pričaju" i sugerirano je da će postati novo zaštitno lice Diora. Iako je izvor iz Diora rekao za Telegraph da modna kuća "nije zbunjena kako je došlo do priče", glasnogovornik Sussexovih demantirao je glasine o dogovoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 06:11