SPORNI STIHOVI

Kanye West u novoj pjesmi opjevao svoju golu stražnjicu i oralni seks iz venecijanskih kanala?

Prošlog su rujna rekli da reper i njegova nova supruga ‘više neće biti dobrodošli‘ na njihova plovila

Kanye i Bianca u Veneciji

 Profimedia/

Kanye West je naizgled na svom nedavno objavljenom albumu "Vultures 1" podsjetio sve slušatelje na svoju neprimjerenu vožnju brodom sa suprugom Biancom Censori u Italiji prošlog ljeta.

U pjesmi "F-k Sumn", dobitnik Grammyja spominje vođenje ljubavi na broju i oralni seks, a sporne stihove prilažemo u tekstu:

“Shawty wanna f–k on somethin’?

F–k on me

Suck on me, publicly.”

Eksplicitni tekst u pjesmi, u kojoj se pojavljuje i reper Ty Dolla $ign, čini se da ukazuje na Westovo i Biancino putovanje u Italiju u kolovozu 2023. godine i upućuje na glavni skandal tijekom talijanskog putovanja kada je Kanye viđen gole stražnjice na brodu, dok je Bianca klečala ispred njega dok su plovili kroz venecijske kanale, piše Page Six.

image

Sporna fotografija Kanyea u čamcu

Profimedia/

Nakon što su fotografije vožnje brodom dospjele na naslovnice, Westu i Censori je zbog ovog čina zabranjeno koristiti plovila venecijanske brodske tvrtke Venezia Turismo Motoscafi, koja je paru iznajmila brod. Za Daily Mail su prošlog rujna rekli da reper i njegova nova supruga "više neće biti dobrodošli" na njihova plovila.

U izjavi, tvrtka je tvrdila da su njihovi zaposlenici bili "potpuno nesvjesni" da je West spustio hlače sve dok fotografije nisu izašle u javnost.

- Vozač je morao paziti na promet i nije vidio te nepristojnosti - rekli su iz tvrtke.

- Da je vidio to, odmah bi ih iskrcao i nadležnima prijavio prekršitelje - dodatno su pojasnili.

image

Bianca i Kanye u venecijskim kanalima

Profimedia/

Iako se spomenuta tvrtka odlučila distancirati od Kanyea i Biance, policijski izvor je rekao tada za Daily Mail da će ispitati vozača čamca.

- Slike jasno pokazuju par u stanju intimnosti, a ako lokalni tužitelj odluči podići optužnicu, tada ćemo obavijestiti par, najvjerojatnije putem relevantnih veleposlanstava - rekao je insajder.

Izvor je tvrdio da je primio "pritužbe ljudi koji su svjedočili" golotinji.

- Prekršaj koji se istražuje je radnja protivna javnoj pristojnosti, koja je kažnjiva administrativnom kaznom - nastavili su, dodajući da se "svako kršenje strogo kažnjava". Doduše, protiv Yea i Censori nikada nisu podignute službene optužbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 16:50