CURE PRVE FOTKE

Kakav obrat! Johnny Depp ipak je u vezi sa svojom odvjetnicom - ali ne s Camille

Rich je bila jedna od odvjetnica koje su radile na Deppovu slučaju protiv britanskih novina The Sun

Johnny Depp i Joelle Rich

 Javiles/Sl/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Javiles/Sl/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Šuškanja su se pokazala točnima - Johnny Depp u vezi je sa svojom odvjetnicom. No, ne onom na koju su svi mislili! Riječ je o Joelle Rich, odvjetnici koja ga je zastupala u tužbi za klevetu protiv tabloida The Suna, saznaje US Weekly.

"Njihova kemija je iznad očekivanja", rekao je izvor i dodao: "Među njima je ozbiljno. To je prava stvar."

image

Johnny Depp

Kevin Lamarque/Afp/Profimedia

Rich je bila jedna od odvjetnica koje su radile na Deppovu slučaju protiv britanskih novina nakon što ih je tužio za klevetu 2018., ali nije bila dio odvjetničkog tima koji ga je zastupao tijekom suđenja za klevetu protiv bivše supruge Amber Heard ranije ove godine. Ona je, međutim, bila prisutna u sudnici kako bi mu iskazala ‘svoju podršku‘.

image

Joelle Rich u zagrljaju s Camille Vasquez

Steve Helber/Afp

"Nije imala profesionalnu obvezu da bude tamo. Bila je tamo iz osobnih razloga", rekao je izvor, dodavši da su se njih dvoje ‘diskretno‘ sastajali u hotelima tijekom ranih faza svoje romanse.

Također dodaje da je Rich bila udana kada je upoznala Deppa, ali nije živjela sa suprugom te se sada razvode. Također dijele dvoje djece.

Tijekom suđenja protiv Amber Heard kolale su glasine da je Depp u vezi s drugom odvjetnicom, Camille Vasquez, koja je bila u odvjetničkom timu koji ga je zastupao. Međutim, ona je te navode negirala nazvavši ih ‘seksističkim‘ i ‘neprofesionalnim‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 23:36