BRZO IZBRISAO

Johnny Depp htio čestitati kolegi na dobivenom Oscaru pa slučajno objavio krivu fotošopiranu fotografiju

Stvarna fotografija ne pokazuje dva prijatelja, već poznatog glumca s njegovom tadašnjom djevojkom

Johnny Depp

 Mick O‘neill/Mirrorpix/Profimedia/Mick O‘neill/mirrorpix/profimedia

U namjeri da svom prijatelju Robertu Downeyju Jr. čestita na osvajanju Oscara, Johnny Depp podijelio je na Instagramu fotografiju za koju je mislio da je njihova stara fotografija, prenosi The Mirror. Ipak, obožavatelji su odmah shvatili da je to lažna fotografija koja godinama kruži Internetom.

Stvarna fotografija ne pokazuje dva prijatelja, već Downeyja ss njegovom tadašnjom djevojkom Sarah Jessicom Parker. Netko je glumca, čini se, upozorio na grešku jer je lažna fotografija brzo povučena s profila.

image

Sarah Jessica Parker i Robert DowneyJr.

Phil Roach/Zuma Press/Profimedia/Phil Roach/zuma Press/profimedia

Kasnije je na društvenim mrežama podijelio pravu sliku para. "Pokušajmo ponovno... čestitke mom dragom prijatelju", poručio je Depp prijatelju Downeyju koji je osvojio nagradu za najboljeg sporednog glumca za svoju ulogu u "Oppenheimeru".

Downey je po prvi puta osvojio Oscara, iako je prije ovoga bio nominiran već dva puta - za uloge u "Chaplinu" iz 1992. i onu u "Tropic Thunderu" iz 2008. Osim Oscara, ove je godine osvojio i Zlatni globus, BAFTU, nagradu SAGA (Screen Actors Guild Award) te onu od "Critics‘ Choice Awarda" za najboljeg sporednog glumca.

image

Robert Downey, Jr.

Michael Baker/Admedia/Profimedia/Michael Baker/admedia/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:35