POLOMIO 30 KOSTIJU

Jeremy Renner se ne predaje, nakon što ga je zdrobila ralica primio se teretane: ‘Sretan je...‘

Glumac je polomio čak 30 kostiju kada je na Novu godinu povučen pod ralicu ispred svoje kuće u Lake Tahoeu

Jeremy Renner

 Instagram/Instagram

Jeremy Renner nastavlja grabiti velikim koracima, fizički i duhovno, osam mjeseci nakon što je umalo izgubio život tijekom užasne nesreće s ralicom, piše Daily Mail. Hollywoodska zvijezda (52) na svojoj Instagram stranici objavio je svoju fotografiju tijekom drugog rehabilitacijskog treninga u teretani. Slavni glumca na njoj se vidi kako sjedi na jednoj od mnogih sprava za vježbanje koje su mu na raspolaganju. Slika na kojoj izgleda sretno i zdravo samo je jedna od mnogih koje dokumentiraju njegov oporavak nakon što je polomio čak 30 kostiju kada je na Novu godinu povučen pod ralicu ispred svoje kuće u Lake Tahoeu. Nakon što je iskusio smrtnu opasnost, Renner djeluje kao čovjek s novim životom koji je više nego zahvalan što je živ. Ne pokazuje nikakve fizičke znakove strašne nesreće, ali nipošto nije završio s rehabilitacijom, što i ne čudi obzirom koliko je stradao.

image

Jeremy Renner

Instagram/jeremyrenner/

Samo nekoliko sati nakon dočeka 2023. godine, Renneru su smrskana prsa kada ga je povukao ispod sedam tona težak snježni plug. Do nesreće je došlo jer je Renner pokušavao izvući vozilo svog nećaka iz snijega na svom prilazu kada se dogodio stravičan incident. Helikopterom je prebačen u Renown Regional Medical Center u Renou u kritičnom stanju. Imao je tridesetak slomljenih kostiju, a da ne spominjemo i posjekotine, ogrebotine i modrice koje su zacijelile tijekom posljednjih osam mjeseci. Ponizan i zahvalan za svoj život i one koji su pridonijeli njegovom spašavanju, Renner je također počeo dijeliti ohrabrujuće riječi.

image

Jeremy Renner

Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/afp/profimedia

U jednom takvom slučaju proteklih tjedana zvijezda je pozivala ljude da provode vrijeme s voljenima, što je upravo ono što je i činio tijekom većeg dijela svog oporavka. Također je nalazio vremena da uzvrati potrebitima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:25