ZELENOOKA KARINA

Jedna od najljepših žena Ukrajine kod nas je na ljetovanju. Dane provodi u badiću na jahti

Tečno govori četiri svjetska jezika i ima cijelu Instagram vojsku pratitelja
 Instagram

Ukrajinska misica Karina Zhosan ovih dana uživa u vrućim ljetnim danima na Jadranu.

- Zdravo Croatia – napisala je 25-godišnja Karina na svome se Instagram profilu gdje se pohvalila fotografijama iz Dubrovnika.

image
Instagram

Ni lijepa Karina nije odoljela našem Gradu gdje dane provodi na plaži, uživajući na jahti te u večernjim šetnjama po kamenim ulicama.

Karina Zhosan inače je okrunjena titulom Miss Ukraine Universe 2018., a svoju je zemlju predstavljala i na svjetskom natjecanju za Miss Universe, ali joj je titula izmakla čak četiri godine za redom.

image
Instagram

Svoj put u utrci za krunu najljepše žene Ukrajine započela je u kolovozu 2018. godine predstavljajući Odesu u natjecanju Miss Universe Ukrajine 2018. Pobijedila je na natjecanju održanom u Fairmont Grand Hotelu u Kijevu, a kroz sudjelovanje na natjecanju ljepote, trudila se podići svijest o različitim globalnim problemima koje je potrebno riješiti.

image
Instagram

Uz manekenstvo, Karina je osnovala i svoju humanitarnu zakladu kojom pomaže siročadi u Keniji. Tečno govori četiri svjetska jezika. Na Instagramu je prati 109 tisuća pratitelja.

image
Instagram

Atraktivna plavokosa Ukrajinka prodornih zelenih očiju rođena je 1994. godine u Ovidiopolju, a odrasla je u Odesi. Diplomirala je na nacionalnoj akademiji za prehrambenu tehnologiju, a specijalizirala se za poslove u turizmu. Osim natjecanja na izboru za Miss Universe Ukrajine, Karina je u Kini izgradila uspješnu modeling i glumačku karijeru u Kini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 11:06