POLAGAN OPORAVAK

‘Jamie Foxx napokon se javio na telefon. Poručio sam mu da ga volimo i čekamo da se vrati‘

Prijatelji i kolege Jamieja Foxxa optimistični su kada govore o glumčevom dugom oporavku od neimenovane ‘medicinske komplikacije‘

Jamie Foxx

 Oconnor/aff-usa.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Oconnor/aff-usa.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Jamie Foxx (55) i dalje se polako oporavlja od tajanstvenog zdravstvenog problema zbog kojeg je prije nekoliko mjeseci nestao iz javnosti. U travnju je završio u bolnici, zatim proveo neko vrijeme u centru za rehabilitaciju, a sada je na kućnoj njezi, gdje se o njemu brine tim stručnjaka. Informacije o njegovu stanju dolaze na kapaljku, a prema najnovijima koje je objavio magazin People, Foxx još uvijek nije "sasvim svoj", te prolazi različite terapije. Uz njega su kćeri Corinne Foxx (29) i Annalise Bishop (13).

image

John Boyega

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Malo optimizma probudio je John Boyega koji s Foxxom glumi u filmu "They Cloned Tyrone" i koji je premijerno prikazan u Los Angelesu u utorak. On je s Foxxom razgovarao telefonski.

- Konačno je podignuo slušalicu - rekao je Boyega objasnivši kako je uporno nazivao Foxxa i dodao kako je njegov dragi kolega dobro. Nije ulazio u detalje "jer Foxxu treba mir i privatnost".

image

Corinne Foxx i Jamie Foxx

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

- Jedva čekamo da se vrati. Ja sam uspio izravno mu poželjeti sve najbolje. Rekao sam da ćemo svi čekati dok se ne vrati. Da se ne žuri, nego se što bolje oporavi. I da ga volimo - prepričao je glumac.

Producent filma "The Cloned Tyrone", Datari Turner potvrdio je da je Foxx "puno bolje", te da su Boyega i redatelj filma Juel Taylor, razgovarali s Foxxom ranije ovog tjedna.

- U dobroj je formi i dobro raspoložen - rekao je Turner i optimistično dodao - Vratit će se on na ekrane. Vrlo brzo će se vratiti na posao.

Lijepe vijesti o glumcu dolaze nakon gotovo tri mjeseca otkako je njegova kći Corinne objavila na Instagramu da je Foxx hitno prebačen u bolnicu zbog "medicinske komplikacije". Nije objasnila o čemu se radi. Do danas nije otkriveno je li, kako se nagađalo, u pitanju moždani udar ili nešto drugo.

U vrijeme kada je bio hospitaliziran, Foxx je radio na Netflixovom filmu "Back to Action" s Cameron Diaz i Glenn Close. Diaz se zbog prijateljstva s Foxxom pristala vratiti iz glumačke mirovine i raditi na novom projektu.

image

Jamie Foxx i Cameron Diaz na setu filma ‘Back in Action‘

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nakon njegova izlaska iz bolnice sredinom svibnja, Corinne je povremeno na instagramu objavila nešto što se tiče njezina oca. U jednom postu zahvalila je svima na molitvama i podršci i šaljivo dodala kako je Jamie već igrao pickleball (najbolje opisan kao kombinacija tenisa, stolnog tenisa i badmintona).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 18:24