NA METI HEJTERA

‘Izgledaš kao lutka za seks‘: Manekenka na udaru žestokih kritika zbog neprirodne ljepote

Njezin je dečko izazvao oduševljenje kreativnim načinom s kojim je odgovorio na kritike

Carolina Gomez

 Instagram/Carolina Gomez

Kolumbijska manekenka Carolina Gomez obrušila se na hejtere koji smatraju da izgleda kao lutka za seks te da se podvrgnula raznim estetskim zahvatima.

Gomez je postala popularna nakon što je započela vezu s poznatim influencerom Yefersonom Cossiom koji broji preko 10 milijuna pratitelja na Instagramu.

Međutim, odlučila je stati na kraj kritikama pa je podijelila fotografiju iz djetinjstva kako bi dokazala da je ustvari potpuno prirodna.

image

Carolina Gomez u djetinjstvu

Instagram/carolina gomez

- Navodno sam obojila kosu i povećala svoje usne, a kao što možete vidjeti na fotografijama, mora da sam to radila otkako sam bila beba. Mislim da nema ništa loše u tome što neke žene to rade, sve smo lijepe na svoj način. Ali što se mene tiče, jedino što sam promijenila bile su moje grudi. Ne planiram raditi ništa drugo, objasnila je.

Par se zatim odlučio malo našaliti pa su tako objavili video u kojem Gomez glumi lutku u izlogu jedne trgovine dok ju Cassio iznosi van.

- Ismijali su moju djevojku jer izgleda kao lutka. Ali moja djevojka je lutka, napisao je influencer te izazvao oduševljenje kreativnim načinom s kojim je odgovorio na kritike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 23:19