ISTAKNULA ATRIBUTE

Impresivna linija nakon gubitka čak 50 kg: ‘Hormoni su mi bili podivljali, ali sad se osjećam mlađe!‘

Na fotografijama se igrala i svojim prepoznatljivim plavim pramenovima, a do izražaja je došla i njena osunčana koža

Jessica Simpson

 Instagram/screenshot/

Nakon što je izgubila čak 50 kilograma, pjevačica i glumica Jessica Simpson pred kamerama se razmeće spektakularnom linijom u atraktivnom kupaćem kostimu sa zebrastim uzorkom iz svoje modne linije.

Prema Page Sixu, Simpson je odlučila pokazati svoje zategnute noge dok naslonjena na zid pozira u jednodjelnom kupaćem kostimu koji je uparila s brončanim salonkama. Prilikom poziranja, njezina osunčana koža došla je do izražaja, a na fotografijama se igrala i svojim prepoznatljivim plavim pramenovima.

Svoje izdanje za ovo fotografiranje je upotpunila s još proizvoda svoje modne marke, uključujući blještavu zlatnu ogrlicu s tigrom i odgovarajuće kristalne naušnice. U opisu fotografija pronašla se samo jedna riječ - "žedna".

Ovom samouvjerenom objavom je pjevačica, glumica i autorica knjige "Open Book" samo dokazala da je prošle jeseni uistinu smršavjela 50-ak kilograma, točnije, nakon rođenja trećeg djeteta, Birdie, 2019. godine.

- Otišla sam kod nutricionista i shvatila da moram popraviti svoje prehrambene navike - rekla je za E! News tada.

- Osjećam se kao što sam se osjećala i prije nego što sam imala djecu i prije nego što su mi svi hormoni podivljali. Zapravo, moram priznati da se osjećam mlađe - dodala je tijekom intervjua. Inače, osim Birdie, Simpson također ima kćer Maxwell (11) i sina Acea (10) sa suprugom Ericom Johnsonom.

image

Jessica Simpson

Instagram/screenshot/

Podsjetimo, ranije ove godine suočila se s optužbama da je koristila lijek za mršavljenje zvan "Ozempic" kako bi izgubila sporne kilograme i da se to odrazilo na njezino tijelo koje se tijekom godina mijenjalo. tOna je te optužbe odbacila.

- Sretna sam što sam kroz život prošla kroz sve veličine - rekla je za Bustle u srpnju i istaknula kako je to iskustvo dobro i za "njezin brend jer sad bolje razumije žene koje kupuju njezine proizvode".

image

Jessica Simpson

Instagram/screenshot/

Napise u medijima kako je smršavjela čak 50 kilograma uz pomoć trenutno jako popularnog lijeka za dijabetes Ozempic koji se koristi i u liječenju debljine je demantirala. Nadalje, tvrdi da je kilograme izgubila zahvaljujući čistoj snazi volje, značajnim promjenama u načinu života i izbacivanju alkohola.

U razgovoru za magazin Bustle u srpnju, uporno je ponavljala kako njezina transformacija nije rezultat korištenja lijeka, već njezine vlastite odlučnosti. I tada je naglasila kako je prestanak konzumiranja alkohola imao golem učinak na njezino fizičko stanje.

U kolovozu je, u razgovoru za Access Hollywood, rekla kako je uvijek zaprepasti neprekidna javna rasprava o njezinoj težini. Ona smatra da to uopće nije zanimljiva tema. Već godinama u javnim istupima govori o pritisku koji je osjećala da održi "zlatni standard" za njezino tijelo, onakvo kakvo je imala kada je glumila u komediji "The Dukes of Hazzard", te o problemima vraćanja kilograma nakon dijeta i pretjeranom vježbanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:52