BEZ SKRIVANJA

Godinama se mučila sa strašnim aknama, svi su joj se rugali, a onda se dogodio preokret: ‘Nevjerojatna si!‘

Iznošenje bolnih i intimnih trenutaka na internetu joj je priskrbilo vojsku pratitelja

Courtney Jones

 TikTok

Britanka Courtney Jones (21) u tinejdžerskoj dobi imala je vrlo osjetljivu kožu te nevjerojatnih problema s aknama. Ponekad ju je to toliko mučilo da nije željela izaći iz kuće jer nije mogla podnijeti ruganje, prenosi Daily Mail.

Probala je mnoge proizvode za čišćenje kože, ali ništa nije djelovalo sve dok joj netko nije preporučio lijek Accutane.

Nakon višegodišnjih problema s kožom, o kojima je redovito izvještavala putem društvene mreže TikTok, postala je istaknuta Influencerica, koja svoje pratitelje savjetuje o njezi kože i preporučuje kozmetičke proizvode.

- Na kraju dana, morate se pobrinuti da pravilno skinete šminku s lica jer ako niste temeljito očistili kožu, mogle bi vam se pojaviti nove akne. Ne nosim šminku svaki dan, ali nastavit ću to raditi jer sam pronašla prave proizvode za sebe koji mi neće naštetiti.

Iznošenje bolnih i intimnih trenutaka na internetu joj je priskrbilo vojsku pratitelja koji joj često u komentarima pišu da joj se dive jer bez ustručavanja iznosi svoju intimu.

Jedan obožavatelj joj je rekao da je ‘sjaji‘ u komentarima ispod videa koji prikazuje transformaciju njezine kože tijekom prošle godine.

- Divno je gledati kako ti je tijekom godina raslo samopouzdanje, napisala je druga osoba.

- Lijepa si sa i bez akni, izgledaš nevjerojatno, pratio sam tvoje putovanje od početka. Mogu vidjeti sreću i samopouzdanje u tvojim očima, glasi još jedan komentar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 07:51