HUGH GRANT

Glumac opet razmišlja o promjeni karijere: ‘Palo mi je na um... O obitelji ovisi hoću li to i napraviti, njima je šok‘

Hughu Grantu napamet je pao prelazak u politiku iako ga čeka snimanje novog filma ‘Bridget Jones‘

Hugh Grant

 Joseph Martinez/Picturelux/Picturelux/Profimedia/Joseph Martinez/picturelux/picturelux/profimedia

Hugh Grant (63) otkrio je da bi mogao doći u iskušenje i promijeniti karijeru. Cijenjeni glumac razmišlja o prelasku u politiku, iako je u prošlosti bio žestoko kritiziran zbog toga i doživio zastrašivanja.

„Prelazak u politiku mi je pao na um. Ali ono što vidim izbliza je da je nemoguće zapravo išta učiniti. Jednostavno je nemoguće”, rekao je za Entertainment Weekly.

„Radio sam to prije... Ali to je stvarno ekstremno i šokantno za obitelj”, nastavio je.

Hugh je dodao da bi potencijalno mogao odgoditi ulazak u politiku zbog učinka koji bi to moglo imati na ljude oko njega.

„Unosite i druge ljude u to sa sobom. Majka moje supruge je političarka. Bila je na visokoj poziciji u švedskom parlamentu. Koja god tema dođe, ona samo kaže ‘Nemoj. Moraš sve umiriti i zadovoljiti. A sada je nadolazeće nasilje nezamislivo‘”, kazao je o punici Susanne Eberstein, bivšoj zastupnici Riksdaga koji nadzire zakonodavstvo Švedske. Hugh je u braku s njezinom kćeri Annom od 2018.

image

Anna Elisabet Eberstein i Hugh Grant

James Shaw/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/James Shaw/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Osvrnuo se na svoj raniji angažman u politici kad mu je cilj bio imati kampanju da ljudi glasaju protiv konzervativaca koji su htjeli zaustaviti Brexit, rekao je da je to učinio „vrlo loše” i „da je izgubio u svakoj izbornoj jedinici”.

„Mislim da trebate biti vrlo hrabri ili vrlo ludi da biste se bavili politikom u digitalnom dobu”, dodao je.

Što se tiče glumačke karijere, Hugh je pristao snimati vjerojatno posljednji nastavak filma „Bridget Jones”. Uz njega će biti i kolega Colin Firth, zbog čega su redatelji jako sretni. Jedan izvor je rekao da bez njih „ne bi bilo isto”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 04:17