SMETAJU MU KOMENTARI

Glumac koji je 15-godišnjakinji slao neprimjerene poruke žali se na tretman na Twitteru: ‘Ubit ćete me!‘

Nestvarno je koliko svi možete biti okrutni, objavio je Drake Bell nakon što ga je jedan korisnik nazvao pedofilom

Drake Bell 

 Image Press Agency/Nurphoto Via AFP

Zvijezda Nickelodeona, Drake Bell (36), tvrdi kako mu internetski trolovi ozbiljno ugrožavaju mentalno zdravlje. Nakon što je jedan korisnik Twittera u srijedu napisao: "Nemojmo zaboraviti da je on pedofil", glumac mu je odgovorio: "Uzmite si barem sekundu za istraživanje. Ja s ovime moram živjeti svaki dan, doslovno će me ubiti. Krvave ruke…".

Podsjetimo, Bell je bio optužen za ugrožavanje djece, za što je on i priznao krivnju 2021. godine. Tužitelji su otkrili da je Drake jednom prilikom slao neprikladne poruke na društvenim mrežama 15-godišnjoj djevojčici koju je upoznao na internetu. Bell je zbog toga bio osuđen na dvije godine uvjetne kazne i 200 sati društveno korisnog rada, a kasnije je izjavio kako su njegovi postupci bili "nepromišljeni i neodgovorni", no također je tvrdio kako s djevojčicom nije izmjenjivao nikakve seksualne fotografije niti su bili u ikakvom fizičkom kontaktu.

- Stvarno me iznenađuje koliko su ljudi ovdje zli prema ljudima koji se očito suočavaju s problemima vezanima uz mentalno zdravlje. Nestvarno je koliko svi možete biti okrutni - tvitao je glumac u četvrtak, a prenosi Page Six.

A Bell definitivno prolazi kroz mračno životno razdoblje - prijavljen je kao nestao 13. travnja nakon što je navodno prijetio samoubojstvom. U pozivu upućenom policiji moglo se čuti kako je "slavna osoba, koja se posvađala sa suprugom, slala SMS svojoj obitelji u Kaliforniji govoreći da će se napiti i objesiti".

No nakon što je pronađen neozlijeđen, Bell se ponašao kao da je njegov nestanak bio preozbiljno shvaćen.

- Ostaviš telefon u autu i ne javljaš se cijelu noć i dođe do ovoga - tvitao je glumac svega nekoliko sati nakon što ga je policija pronašla živog i zdravog.

Bell se u međuvremenu razveo i od supruge Janet Von Schmeling, s kojom ima sina, a tvrdi da je za krah svog četverogodišnjeg braka saznao na internetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 10:09