BURNA PROŠLOST

Glazbenik kojeg je Marina Perazić optuživala za nasilje pojavio se na sprovodu ‘Princeze‘ Slađane Milošević

‘Onog trenutka kada sam ga preboljela, točnije kad sam ga prestala voljeti, nisu me interesirala njegova vrijeđanja‘, tvrdi pjevačica

Slađana Milošević i Marina Perazić

 Screenshot/YouTube/

Beogradska pjevačica Slađana Milošević iznenada je preminula 26. ožujka, a jučer je pokopana na groblju Lešće, a posljednjem ispraćaju glazbenice su prisutvovale brojne poznate ličnosti.

image

Slađana Milošević

Screenshot/

Zvijezda bivše jugoslavenske rock scene ispraćena je na vječni počinak s krunom na lijesu koju je u povorci nosio hrvatski glazbenik Dado Topić, a uz mnoge poznate osobe, fotografi su na sprovodu uočili i Ivana Fecea Firčija, umirovljenog srpskog bubnjara grupa Luna i Ekatarina Velika, te bivšeg partnera Marine Perazić.

image

Ivan Fece Firči

/Cropix

Firči je u braku s pjevačicom, koja ga je svojevremeno optužila za nasilje, dobio kćeri Miju Katarinu i Lunu Mariju Fece, a Marina se nikada nije suzdržavala pričati o nasilju koje je proživjela tijekom braka.

image

Marina Perazić, 2022.

Ivana Nobilo/Cropix

- Ivan me je znao udariti u nekoliko navrata, ali mu nikada nisam ni pokušala vratiti - izjavila je jednom prilikom za srpske medije. Firči ju je, kako je priznala, često i vrijeđao.

image

Marina Perazić

Screenshot Youtube/Screenshot Youtube

- Onog trenutka kada sam ga preboljela, točnije kad sam ga prestala voljeti, nisu me zanimala njegova vrijeđanja. Bilo me je sram i razmišljala sam o tome kako će sve to utjecati na našu djecu. Sretna sam, jer sam se spasila otkad više nisam u toj zajednici. Oslobodila sam se svakodnevnog verbalnog zlostavljanja. Kao da sam se ponovno rodila. Od tada datira nova etapa u mom životu. Živim onako kako ja želim, slobodna se ponašati onako kako meni paše i mislim svojom glavom, odgovorna za svoje postupke kako priliči zreloj, odrasloj osobi - govorila je tada Marina Perazić, pjevačica poznate grupe Denis & Denis.

Inače, pogrebu su prisustvovali brat pjevačice, također glazbenik, Goran Milošević, kao i kolege Oliver Mandić, Momčilo Bajagić Bajaga i mnogi članovi obitelji, prijatelji, suradnici i poklonici njenog stvaralaštva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:13