ANDIE MACDOWELL

FOTO: PRELIJEPA I NA PRAGU 62. 'Ne sramim se svojih godina. Starenje je putovanje, ali bez povratne karte. To treba prihvatiti i uživati u trenutku'

 
 Profimedia, Sipa Press

Andie MacDowell svi pamte po ulogama u filmovima "Zelena karta", "Beskrajan dan" te "Četiri vjenčanja i sprovod", a uskoro ćemo je gledati i u novom trileru "Ready Or Not" redatelja Matta Bettinelli-Olpina i Tylera Gilletta.

Na premijeri spomenutog filma u Los Angelesu holivudska glumica u ponedjeljak navečer sve je očarala svojim besprijekornim izgledom.

Los Angeles screening of 'Ready or Not' held at Arclight Culver City on August 19, 2019 in Culver City, CA.
© Janet Gough / AFF-USA.com.
19 Aug 2019, Image: 466190860, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Atraktivna Andie u travnju je proslavila 61. rođendan i jedna je od rijetkih slavnih dama koja uspješno odolijeva botoksu i drugim estetskim zahvatima - štoviše, MacDowell je starenje prihvatila kao neizostavan dio života i ponosno nosi svaku svoju boru.

- Nestvarno lijepa žena! Prirodna i jednostavna, zrači nekom posebnom energijom - komentirali su gosti na premijeri.

19 August 2019 - Culver City, California - Andie MacDowell. LA Screening Of Fox Searchlight's
Profimedia, Sipa Press

Inače, Andie je majka troje odrasle djece i ambasadorica te zaštitno lice kozmetičke kuće L'Oreal Paris.

- Ljepota ne poznaje vremenska ograničenja... Starenje je putovanje, ali bez povratne karte... Ne sramim se svojih godina, nastojim biti pozitivna u svakoj životnoj fazi i uživati u svakom trenutku - izjavila je nedavno MacDowell.

Culver City, CA  -
Profimedia, Backgrid USA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 17:16