CLAUDIA ROMANI

FOTO: ODJEVENA SAMO U DRES I TANGICE ODALA POČAST NOGOMETU Pogledajte kako strastvena ljubiteljica nogometa slavi povratak tog sporta u Italiju

 
 Ulora / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako nije sudila nijednu utakmicu, talijansku ljepoticu Claudiju Romani nazivaju najseksi 'nogometnom sutkinjom' svijeta. Naime, ta 38-godišnjakinja manekenka i zvijezda reality televizije, položila je svojedobno ispit za nogometnu sutkinju i stekla pravo suditi u talijanskoj Serie C.

Često ističe kako je ludo zaljubljena u nogomet, a ovih se dana Claudija fotografirala odjevena u dres AC Milana želeći proslaviti povratak nogometa u Italiju.

Claudia je prošle godine pozirala za talijansko izdanje Playboya, a nerijetko golišava prognozira rezultate sportskih utakmica.

Vrlo je aktivna na Instagramu gdje objavljuje vruće fotografije na kojima su u prvom planu njezine bujne obline, a posebno je ponosna na svoju stražnjicu.

Romani na dijelu svoje slave može zahvaliti časopisima FHM, GQ, Maxim, Cosmopolitan, More! i Playboy koji su objavili njezine izazovne fotografije. Talijanka se kao tinejdžerica preselila u Dansku gdje ju je 2006. godine danski FHM proglasio jednom od 100 najseksi žena na svijetu. Meksički GQ ju je 2013. godine proglasio jednom od najljepših žena koje su obilježile 2012. godinu.

Tu joj je vjerojatno pomogla činjenica da ju je internetska stranica televizijske stanice VH1 2012. godine proglasila manekenkom s najboljim tijelom za bikini.

Nove fotografije snimljene su na South Beachu u Miamiju gdje Claudia živi od 2010. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 02:30