PLIJENI PAŽNJU

FOTO: DJEVOJKA KOŠARKAŠA CEDEVITE SKINULA SE U TOPLES Popularna je na društvenim mrežama. Nakon što pogledate njen Instagram, sve će vam biti jasno

 
 Instagram

Maik Zirbes (29), njemački košarkaš koji igra na poziciji centra, član je Cedevita Olimpije, a osim što pozornost javnosti izaziva svojom igrom podjednako je medijima interesantan i zbog atraktivnih djevojaka kojima je uvijek okružen.

Tako je njegova djevojka manekenka Victoria Sonntag na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je u toplesu. Atraktivna plavuša tako se fotografirala iz profila, svinuvši bodi te pokrivši grudi rukama, a fotografija je izazvala oduševljenje brojnih pratitelja.

Victoria je iznimno popularna na društvenim mrežama, a to i ne treba čuditi s obzirom na često objavljuje golišave fotografije. No, isto tako često objavljuje i fotografije s Maikom koji je u dva navrata igrao za Crvenu zvezdu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@carlosmethfessel

Objavu dijeli Viktoria S. (@shesnocrush)

Maik često i sam fotografira svoju prelijepu djevojku te objavljuje fotografije na društvenim mrežama, tako je veliki interes izazvala i fotografija kada je snimio Victoriju na plaži kako drži morsku zvijezdu aludirajući na klub u kojem igra uz poruku: 'Sve što volim na jednoj fotografiji'.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

bisschen Bizeps zeigen

Objavu dijeli Viktoria S. (@shesnocrush)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 01:03