ALBANCI NISU SRETNI

Fotka koja je obišla svijet: Pogledajte izraz lica Novaka Đokovića kad je shvatio da je snimljen...

U jednom trenutku srpski tenisač primijetio je da ga kamere snimaju pa je napravio šaljiv izraz lica

Rita Ora i Novak Đoković

Finale Svjetskog prvenstva u ragbiju između Novog Zelanda i Južne Afrike bilo je zanimljivije zbog gledatelja u publici, ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama. Tamo su, naime, zajedno sjedili pjevačica porijeklom s Kosova Rita Ora i srpski tenisač Novak Đoković.

Njih su se dvoje smijali i ugodno razgovarali, a pjevačica se zbog toga našla na udaru kritika u Albaniji. Đoković se nalazi u Parizu jer se sprema zaigrati na posljednjem Mastersu sezone, a ona se zatekla tamo zbog svog supruga Taike Vaititija, redatelja koji je s Novog Zelanda.

U jednom trenutku srpski tenisač primijetio je da ga kamere snimaju pa je napravio šaljiv izraz lica. Njihovo druženje nije se svidjelo albanskim medijima, koji sada kritiziraju pjevačicu.

image

Komentari na Ritu Oru i Novaka Đokovića

Screenshot X
image

Komentari na Ritu Oru i Novaka Đokovića

Screenshot X
image

Komentari na Ritu Oru i Novaka Đokovića

Screenshot X
image

Komentari na Ritu Oru i Novaka Đokovića

Screenshot X

"Vjerojatno je mislila da sjedi pokraj Federera", "Ništa čudno, na snimci dva Srbina", "Đoka i Oravić su oboje s Kosova. Barem Đoka izgleda kao Albanac", "I onda ona kao ne voli Srbe... kako da ne", glasili su neki od komentara korisnika X-a. Neki su pak pohvalili njihov odnos i da su lijepa slika međusobnog uvažavanja.

Ovo ipak nije prvi put da se Ora našla na meti kritika. Nedavno se na festivalu SIZN u Mađarskoj ogrnula srpskom zastavom koju joj je netko dobacio iz publike i tako ogrnuta otpjevala je cijelu jednu pjesmu. Na kraju se zbog toga javno opravdavala.

"Sinoć dok sam nastupala na SZIN festivalu u Mađarskoj dobila sam zastavu od mladog obožavatelja. Od svjetla direktno u očima, nisam mogla jasno vidjeti koju državu predstavlja zastava. Čim sam sišla s bine, shvatila sam da je to srpska, a ne mađarska zastava", tvrdila je tada pjevačica i dodala: "Iako podržavam svoje obožavatelje iz svih zemalja i kultura, želim jasno dati do znanja da sam ponosna kosovska Albanka i da mi nije bila namjera omalovažavati svoje nasljeđe, niti uznemiriti svoj narod ili svoju obitelj."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:47