PRIRODNO IZDANJE

Fanovi oduševljeni ‘novim‘ izgledom zvijezde ‘Seksa i grada‘: Prolila je more suza nakon nemilosrdnog ismijavanja

Glumica je priznala da joj je ‘izazov‘ prihvatiti sebe u svijetu koji je toliko kritičan prema ženama jer stare

Kristin Davis

 Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Kristin Davis, zvijezda serije "Seks i grad", pokazala je svoj prirodni izgled uz minimalno šminke nakon što je prošle godine odlučila odbaciti filere, prenosi Daily Mail. Inače, zvijezdu su nemilosrdno ismijavali zbog korištenja filera i botoksa, a ova prirodna promjena čini se da se sada sviđa obožavateljima.

image

Kristin Davis

Instagram/Kristin Davis/

Glumica se prošle godine u jednoj intervjuu otvorila i priznala da joj je "izazov" prihvatiti sebe u svijetu koji je toliko kritičan prema ženama jer stare. Otkrila je i nezgodu s filerom koji joj se rastvorio nakon internetskog uznemiravanja.

"Suze sam lila zbog toga. Jako je stresno", rekla je tada glumica u nadi da će obožavatelji i ostali korisnici društvenih mreža biti svjesni kakav utjecaj mogu imati.

Davis i njezina kolegica Sarah Jessica Parker jučer su na Instagramu obožavateljima podijelile uzbudljive novosti - počele su čitaće probe za novu epizodu treće sezone serije "And Just Like That...", koja je novo poglavlje serije "Seks i grad". Serija je obnovljena još u kolovozu na HBO-u, ali obožavatelji nisu u potpunosti bili zadovoljni. Nekima je jako nedostajao lik Samanthe Jones umjesto kojeg je došao niz drugih likova.

Iako se Samantha nije trebala vratiti u seriju jer je Kim Cattrall, koja ju je utjelovila u popularnoj seriji, odbijala angažmane, na kraju je ipak pristala vratiti se. "Vrlo je zanimljivo dobiti poziv od šefa HBO-a koji kaže: ‘Što možemo učiniti?‘", ispričala je Cattrall u jednom intervjuu pa priznala što je odgovorila: "Hmmmm... pusti me da budem kreativna.‘"

Obožavatelji mogu očekivati da će treća sezona "And Just Like That..." uključivati glavne zvijezde Parker, Cynthiju Nixon i Davis, zajedno sa Saritom Choudhury, Mariom Cantoneom, Davidom Eigenbergom, Evanom Handlerom, Cathy Ang, Niallom Cunninghamom, Chrisom Jacksonom, Nicole Ari Parker, Alexom Swinton i Karen Pittman.

Sara Ramirez, koja je glumila nebinarnu komičarku Che Diaz, neće se vratiti u seriju jer je lik bio, kako su kazali, ‘gubljenje vremena‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 14:10