BIVŠI SUPRUŽNICI

Duško Tošić prvi put javno prozvao Karleušu? Ona mu poručila da joj je životna greška, a ovo je odgovor

Njegova je objava uslijedila nakon što je ona u jednom intervjuu govorila o njihovom braku

Duško Tošić i Jelena Karleuša

 Instagram/

Nakon što je srpska pjevačica Jelena Karleuša dala intervju za tamošnji magazin Story, oglasio se i njezin bivši suprug, nekadašnji srpski nogometaš Duško Tošić, putem Instagrama.

On je podijelio citat Ive Andrića nakon njezina intervjua u kojemu ga je spomenula u negativnom kontekstu, prenosi Nova.rs.

"Jadan je onaj koji mora nekoga poniziti da bi sebe uzdigao", piše u objavi bivšeg nogometaša.

image

Instagram story, Duško Tošić

Instagram/ Duško Tošić/

Ta je objava uslijedila nakon što je ona u intervjuu za Story govorila o njihovom braku. Na novinarsko pitanje je li joj kreativni rad na zahtjevnim projektima pomogao da preživi sve što joj se dogodilo u posljednje četiri godine, pjevačica je odgovorila sljedeće: "Ako mislite na majku, ona je moja živa rana koja ne zacijeljuje. Samo sam se naučila živjeti s tim. Ako mislite na Duška, on se potrudio svim silama da mi oteža svaku sekundu života i pokazao kakva je životna greška, a ako mislite na linč koji s vremena na vrijeme doživljavam od javnosti, to vidim kao veliku motivaciju i inat. Zato i postoji pjesma ‘Minut‘ na kraju kojom zahvaljujem svima! Sve to što sam nabrojala, učinilo me je ovako jakom", izjavila je pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 21:07