PREPUŠTENA POBJEDA

Došla je da se odmori i pobijedila u ležanju: Lidija iz Nikšića ležala je 50 dana za 1000 eura

Filip je prepustio pobjedu Lidiji, ali su zajedno i složno stali na tron, poručuju iz organizacije

Lidija Marković sudionica natjecanja u ležanju

 Screenshot/YouTube/

Natjecanje u ležanju koje je trajalo 50 dana u Crnoj Gori završeno je, rekord je oboren, a pobjednica je kozmetičarka iz Nikšića Lidija Marković (23). U samom finalu u selu Brezina kod Nikšića ležali su Lidija i Filip Knežević (23) iz Mojkovca u Crnoj Gori, nakon čega je Filip 50. dan prepustio pobjedu Lidiji. Ipak, iz organizacije kažu da su odličili zajedno stati na tron.

„Došla sam da uživam, da odmorim. Trudim se da pobijedim”, rekla je tijekom natjecanja jednom prilikom. Lidija je kazala da se ne natječe zbog novca. Roditelji su joj dolazili svakog dana i nudili joj 1000 eura samo da ustane, ali ona je bila uporna.

„Nisam zbog toga tu, već da pobijedim. Ovo je psihološka igra. Novac nikako”, pričala je o motivima.

Tjedan dana prije pobjede, Lidija je za emisiju ‘Jutro‘ na Prvoj govorila o svom iskustvu.

„Nije uopće naporno. Nisam se još odmorila i ne planiram ustati. Ništa nije teško. Ovdje sam došla odmoriti i stvarno uživam. Sinoć smo poslije ponoći proslavili tisuću sati. Počeo je 43. dan. Ne osjećam da toliko ležim. Ja nemam konkurenciju”, rekla je, a očito je uspjela u svom naumu da pobjedi.

image

Crna Gora - tradicionalno natjecanje u ležanju

Aa/abaca/Abaca Press/Profimedia/Aa/abaca/abaca Press/profimedia

U ovom 11. izdanju natjecanja sudjelovao je 21 natjecatelj.

„U danima ‘osame‘ kada se duša sama sa sobom suoči, najdublje se razmisli o svemu. Bilo je smijeha, plača, molitvi. Njih dvoje od ukupno 21 su ispratili natjecatelje iz Crne Gore, Rusije, Srbije i Ukrajine. Oboje su odlučili da zajedno stanu na tron i složno uz poruku svim Jugoslavenskim narodima i političarima poruče da ljubav i sloga rješavaju sve", kaže Mićo Blagojević za Danas.hr i dijeli kako je Filip prepustio pobjedu Lidiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 16:14