ŠTO JE UZROK SMRTI?

Cure intrigantni detalji o tragično preminuloj srpskoj voditeljici: ‘Družila se s Kim Kardashian, majka joj umrla...‘

Potreseni i ožalošćeni prijatelji te obitelj opraštaju se od voditeljice Bojane Janković kojoj je život obilježila i jedna tragedija

Bojana Janković

 Instagram/_bojaaana__/

Regiju je šokirala vijest o smrti mlade srpske voditeljice Bojane Janković koja je pronađena mrtva u stanu u Beogradu. Uzrok smrti još nije poznat, tijelo je prevezeno na obdukciju u Institut za sudsku medicinu. Dok se čekaju rezultati, a obitelj i prijatelji se opraštaju od voditeljice, srpski mediji prenose zanimljive detalje iz njezinog života.

image

Bojana Janković

Instagram/_bojaaana__/

Kako ističu Bojanu će svi najviše pamtiti po kultnoj emisiji City Club koja se emitirala na Pink televiziji, a tri je godine radila kao savjetnica za europske integracije u Ministarstvu energetike, zaštite okoliša i prostornog uređenja. Manje je poznato kako je određeni dio života provela u Americi gdje se družila sa svjetski poznatom reality zvijezdom Kim Kardashian.

„Kad sam bila u New Yorku upoznala sam ju preko zajedničke prijateljice. Slikale smo se u restoranu u kojem smo bile na ručku i Kim je divna, skromna i nenametljiva žena. Također jako je lijepa i karizmatična“, rekla je voditeljica za jedan srpski mediji prije nekoliko godina.

„Kim je čula za Srbiju, zna dosta ljudi iz naše zemlje, kaže da su svi predivni i da bi ju željela jednom posjetiti“, nastavila je voditeljica tada svoju priču.

Kako pišu mediji Bojana je prije nekoliko mjeseci pretrpjela ogromni gubitak, kada joj je u prosincu prošle godine preminula majka za koju govore kako joj je uz sestru bila najveća podrška.

Pokojna je voditeljica bila u braku s poznatim redateljem i jednim od frontmena popularnog rep sastava Beogradski sindikat, Ognjenom Jankovićem, ali par se razveo nakon 15 zajedničkih godina. Bivši se suprug također oglasio povodom njezine smrti, a brojni kolege i prijatelji slijedili su njegov primjer.

Pjevačica Katarina Sotirović na Instagramu je objavila potresno pismo s kojim se oprostila od voditeljice.

„Danas razmišljam o tome kako nikad neću objaviti na Instagramu da je netko meni blizak napustio ovaj svijet. Danas... I zato neću staviti njenu crno bijelu fotografiju. Naši milijuni fotografija bit će u boji. Dvije djevojčice ostale su bez majke. Jedna sestra i dva brata ostali su bez sestre. Jedan bivši supružnik ostao je bez supruge s kojom je dijelio dio života i dobio dvoje djece. Ostali smo mi njeni bez nje. Počivaj vječnim snom, Bojana naša“, napisala je Katarina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:31