20 GODINA KASNIJE

Britney Spears objavila još detalja o braku s bivšim mužem: ‘Nisam znala da to skriva...‘

Britney Spears sjeća se da isprva nije vjerovala vijestima, ali nakon što se suočila s Federlineom, bio je iskren

Britney Spears i Kevin Federline

 -/Backgrid Usa/Profimedia/-/backgrid Usa/profimedia

Problematična pop zvijezda Britney Spears je u svojim najnovijim memoarima zvanima "The Woman in Me" otkrila da je njen bivši muž Kevin Federline baš očekivao dijete sa Shar Jackson kad su spomenuti plesač i Britney počeli izlaziti 2004. godine.

- Kevin je imao imidž ‘zločestog dečka‘. Kad smo se upoznali, nisam imala pojma da on ima dijete, niti da je njegova bivša djevojka bila u osmom mjesecu trudnoće s njegovim drugim djetetom - objašnjava u knjizi koja je danas ugledala svjetlo dana, piše Page Six.

- Živjela sam unutar ‘balona‘ i nisam imala puno dobrih, bliskih prijatelja kojima bih se mogla povjeriti i od kojih bih dobila savjet. Nisam imala pojma za to i tek mi je netko nakon određenog vremena rekao da Kevin ima novo dijete - rekla je Britney.

image

Britney Spears i Kevin Federline, 2004. godine

Hill/face To Face/Face To Face/Profimedia/Hill/face To Face/face To Face/profimedia

Spears se sjeća da isprva nije vjerovala vijestima, ali nakon što se suočila s Federlineom, bio je iskren.

- Imaš li dijete? - upitala sam.

- Imate djecu? Ne samo jedno dijete, nego dvoje djece? - prisjeća se kako ga je pitala.

Prije nego što je upoznao Spears, Federline je bio zaručen za Jackson s kojom je 2002. godine dobio kćer Kori. Zvijezda serije "Moesha" rodila je njihovog sina Kaleba nedugo nakon što se plesač počeo viđati s pjevačicom.

Nakon što je Federlineov ljubavni trokut dospio na naslovnice, Jackson je istupila u javnost i tvrdila da su još "uvijek bili zajedno kad je on počinjao sa Spears". Međutim, glumica, koja danas ima 47 godina, izjavila je tada novinarima da su ona i njen bivši zaručnik, koji sada ima 45 godina, ostali "stvarno dobri prijatelji" unatoč njihovoj drami.

image

Britney Spears i Kevin Federline

Vap/Mavrixphoto/Profimedia/Vap/mavrixphoto/profimedia

Spears i Federline vjenčali su se kasnije te godine i dobili su dva sina, Seana Prestona i Jaydena, prije nego što su se razveli 2007. godine.

U svojim memoarima, dobitnica Grammyja (41) opisuje kako se borila s postporođajnom depresijom tijekom svoje gorke borbe oko skrbništva s DJ-em.

- Kevin je sve pokušao uvjeriti da sam potpuno van kontrole - prisjeća se i ističe kako je govorio da više ne bi trebala viđati djecu, uopće, ikada - stoji u memoarima.

Nakon što je Spears stavljena pod skrbništvo 2008. godine, odnosno, nakon dvije prisilne psihijatrijske hospitalizacije, ponovno je dobila skrbništvo nad Prestonom i Jaydenom. Ovih dana, pjevačica ima kompliciran odnos sa svojim sinovima, iako je Page Six nedavno izvijestio da su se ponovno zbližili malo prije nego što su se tinejdžeri preselili na Havaje sa svojim tatom u kolovozu. Federline također ima dvije kćeri, Jordan i Peyton, sa svojom sadašnjom suprugom Victorijom Prince.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:43