ŽELI BITI LEPTIRICA

Britanska starleta ne može prestati: Nakon 16 operacija grudi, sada je dala izraditi 3D usne

Katie Price tvrdi da ima najveće grudi u Britaniji a rezultate svojih operacija revno dijeli sa svojim obožavateljima

Katie Price

 Profimedia/Instagram

Katie Price (44) podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu proces uređivanja "3D usana" u jednom estetskom salonu.

Pokazala je kako su joj usne izgledale prije zahvata, zatim je snimila trenutak ubrizgavanja, prije nego što je otkrila rezultat.

- Pogodite što ću danas raditi na svom licu? 3D usne!, "pohvalila" se Katie.

image

Katie Price

Instagram/KatiePrice

Medicinska sestra Alexandra Haq dala je svoje stručno mišljenje za Daily Mail o trendu zvanom "leptiraste usne".

- Tehnika uključuje okomite injekcije filera za usne kako bi im se dodala visina i definirao Kupidov luk na isti način kao ruske usne. Nakon ubrizgavanja filera, usne se lijepe ljepljivom trakom, s ciljem sprječavanja migracije filera i omogućavanja fileru da se smjesti na mjesto, ispričala je.

Govoreći o usnama britanske starlete, medicinska sestra je zaključila kako je Katie ipak pretjerala.

- Promatrajući fotografiju Katienih usana, mogu na temelju svog kliničkog iskustva reći da su usne prenapunjene, što je dovelo do gubitka prirodnog omjera veličine gornje i donje usne, njihovog oblika i boje, zaključila je.

Starleti estetski zahvati nisu strani. Još u veljači, majka petero djece imala je svoje 16. povećanje grudi u pokušaju da ima "najveće u Britaniji".

Priča se da je nakon povećanja prošle godine željela još veće grudi, odlučivši se za implantate u pokušaju da poveća svoje ionako veliko poprsje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:40