VRIJEĐANJE S PLAŽE

Bogata poduzetnica izrekla bujicu uvreda na račun Meghan Markle, a sada je jasna i pozadina priče

Bethenny Frankel skrenula je pažnju na sebe vrijeđajući Meghan zbog intervjua s Oprah, a mnogi misle da je namjerno privlači pažnju
Bethenny Frankel
 Mega/The Mega Agency/Profimedia

Pedesetogodišnja američka poduzetnica i reality zvijezda Bethenny Frankel odlučila je iskoristiti novu slavu koju je stekla na tuđi račun.

Odnosno na račun Meghan Markle.

Sad je odjednom više nego ikad prije prate paparazzi, a ona ne bježi od njih. Dapače, uskočila je u najšareniji badić koji ima i s obitelji, odnosno s kćeri Bryn Hoppy (10) i dečkom Paulom Bernonom (43) uputila se na plažu na Floridi. Tamo se brčkajući u oceanu te pokazujući zategnuto i vitko tijelo zavodljivo osmjehivala i pozirala paparazzima.

Naime, Bethenny Frankel je poslovna žena koja je samu sebe stvorila, kao i svoje bogatstvo, a usto je TV producentica, višestruka autorica bestselera New York Timesa te osnivačica i izvršna direktorica Skinnygirl, lifestyle brenda koji nudi praktična rješenja za žene, uključujući nedavno lansiranje kolekcije Skinnygirl Jeanswear, koja je rasprodana u prvih nekoliko sati.

Od samih početaka bila je dio popularne serije “The Real Housewives of New York”, a gostovala je i u ABC-ovom “Shark Tanku”.

Bethenny je postala miljenica obožavatelja, pokazujući svoju poduzetničku snagu i instinkte zajedno s panelom investitora. Proglašena je jednom od Top 100 najmoćnijih zvijezda po izboru Forbesa zato što uvijek prepoznaje i kapitalizira poslovne prilike.

Moglo bi se reći da je i sada postupila vodeći se tim planom.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Iako je, jasno, Bethenny bila popularna i prije “Meghan skandala”. Njezino bogatstvo vrijedi preko 70 milijuna dolara. U 2021. svoju je neto vrijednost Frankel povećala zapravo tri puta u odnosu na sredinu 2019. godine. Čak i u pandemiji, Bethenny stvara zaradu.

Ali i slavu.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Naime, Bethenny je žestoko, u maniri Piersa Morgana, napala Meghan Markle zbog intervjua s Oprah Winfrey - odbacujući vojvotkinju kao "prilično nepoznatu glumicu" koja sada zarađuje "stotine milijuna" dolara zahvaljujući kratkom vremenu na položaju starijeg člana kraljevske obitelji.

Ubrzo je postalo i jasno zašto Bethenny ne podnosi Meghan. Naime, zvijezda serije “The Real Housewives of New York” svojedobno je izlazila s Meghaninim bivšim suprugom, producentom Trevorom Engelsonom. Stoga je njezina Twitter tirada postala još zanimljivija.

"Suza suzu stiže", tweetala je Frankel svojim 1,5 milijuna sljedbenika, ubrzo iznoseći vojvotkinjinu prošlu karijeru modela u showu “Deal or No Deal”.

“Zbilja je teška muka biti model u game showu, prilično nepoznata glumica, patiti u palači, s tijarama i vjenčanjem koje je bilo basnoslovno skupo i tako dvije cijele godine biti kućna prijateljica s Oprah koja je na brzom biranju, a onda maznuti i 7 milijuna za intervju, i još tisuće u dogovorima s medijima”, napisala je Frankel.

No nakon što je napala Markle, Frankel je imala posve drugačiji pristup princu Harryju, iako je govorio gotovo iste stvari kao i Meghan kod Oprah.

image
Meghan Markle i princ Harry kod Oprah
Cbs/Ferrari/Profimedia

"Harry treba pauzu", napisala je, bez daljnjih elaboracija.

Nije povjerovala u njihove želje da žive mirnim životom podalje od svjetla reflektora.

"Ovo svakako nije način za postizanje manje napisa u tisku i ne može potpasti pod krinku želje privatnosti kako bi se spriječilo ponavljanje prethodnih događaja", napisala je Frankel dodavši dežurnim kritičarima koji joj zamjeraju na riječima da ona nikada nije prezirala od davanja mišljenja.

A onda se kasnije na Twitteru ispričavala Meghan, kao da ju je strah uhvatio... Ali već je bilo gotovo. Bila je etiketirana kao jedna od glavnih Meghaninih hejterica i pažnja medija se naglo usmjerila prema njoj, jer – javnost voli skandale.

Sada, dok fama još traje, Bethenny pozira kako bi se portretirala kao seksepilna, ali i sofisticirana 50-godišnjakinja.

Paparazzi su odjednom uočili i golemi dijamantni prsten na njezinoj ruci. Je li njezin mlađi dečko zaprosio još se ne zna, no činjenica je da je Bethenny još uvijek legalno vjenčana za svog supruga Jasona Hoppyja iako su se razišli 2012.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 18:49