OTKAZ ZA DOLEZAL

Bjelkinja koja se pretvarala da je crnkinja izazvala novi skandal: ‘Pogledajte te slike, nismo imali pojma!‘

Dolezal, koja je zakonski promijenila ime u Nkechi Diallo 2016. godine, predavala je u osnovnoj školi u Arizoni

Rachel Dolezal koja je promijenila ime u Nkechi Diallo

 Xpusnp1/Backgrid Uk/Profimedia/Xpusnp1/backgrid Uk/profimedia

Učiteljica iz Arizone, ranije poznata kao Rachel Dolezal, smijenjena je s položaja u lokalnoj školi zbog sadržaja koji je objavljivala na svom OnlyFans profilu.

Dolezal, koja je zakonski promijenila ime u Nkechi Diallo 2016. godine, predavala je u osnovnoj školi u Arizoni od kolovoza 2023., prenosi News4 Tucson.

image

Rachel Dolezal na OnlyFansu

Screenshot Onlyfans/

No, ovog je tjedna otpuštena nakon što je škola saznala za njezin OnlyFans profil. Njezine objave bile su "u suprotnosti s njihovom politikom o korištenju društvenih medija, kada su zaposlenici u pitanju, kao i etičkom politikom osoblja škole", rekla je Julie Farbarik, šefica odjela za bivše studente i odnose u zajednici u školskom okrugu.

Njezin OnlyFans profil bio je povezan s njezinim javnim Instagram profilom te su ga svi mogli vidjeti.

image

Rachel Dolezal na Instagramu ima link na OnlyFans profil

Screenshot Instagram/

“Tek smo jučer poslijepodne saznali za postove gospođe Nkechi Diallo na platformi OnlyFans. Ona više nije zaposlena u školskom okrugu Catalina Foothills."

Podsjetimo, Diallo je najpoznatija po kontroverzama oko njezina rasnog identiteta, jer se godinama identificirala kao crnkinja i čak je bila na čelu lokalnog ogranka Nacionalne udruge za unaprjeđenje života crnaca (NAACP), prije nego što su njezini roditelji 2015. javno otkrili da je bjelkinja.

Nakon skandala, Diallo je izgubila posao predavačice afričkih studija na Sveučilištu Istočni Washington i otvorila je profil na OnlyFansu 2021. nakon što je teško pronašla posao. U godinama nakon toga objavila je 600 postova i podijelila stotine besplatnih videozapisa i fotografija za odrasle, prenosi The Guardian.

Inače, OnlyFansu, stranici sa sadržajem za odrasle koja se temelji na pretplati, popularnost je eksplodirala tijekom pandemije, popevši se s milijun korisnika u 2020. na tri milijuna u 2023. Prosječni kreator sadržaja za OnlyFans zarađuje samo 151 američkih dolara mjesečno, ali neki od najboljih mogu zaraditi i čak 5,4 milijuna dolara godišnje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 16:35