GRADE BEZ DOZVOLE

Beckhamovi svoje seosko imanje pretvaraju u mini grad, susjedi poludili: ‘Pa kakvi su to ljudi...‘

Beckhamovi su imanje u Cotswoldsu kupili 2016. godine za 6,15 milijuna funti, a sad grade saunu, bazen, igralište, teretanu...

Victoria i David Bekcham

 Profimedia/

Obitelj Beckham ima brojne obožavatelje, a mnogi su ih zavoljeli tek nedavno nakon gledanja Netflixove serije o njima, ipak postoje neki ljudi kojima Victoria (49) i David (48) nisu toliko dragi, a to su njihovi susjedi. Oni koji žive pored poznate obitelji u engleskom Oxfordshireu uznemireni su zbog nekih promjena koje planiraju napraviti na svom posjedu.

Beckhamovi su odlučili pretvoriti staju na posjedu u Cotswoldsu u tri kućna ureda. Također su dobili i dozvolu za izgradnju nove ceste koja vodi do njihovog imanja i za izgradnju staklenika. Planovi bi trebali biti provedeni unutar sljedeće tri godine.

Lokalci su ih optužili da su počeli radove prije nego što su dobili dopuštenje od vlasti zbog čega su susjedi pisali pisma u kojima se žale lokalnim dužnosnicima, prenosi Daily Mail.

„Vjerujemo da žele dulju vožnju do svog imanja, radije nego kraću koju sada koriste, sve da bi javnost držali podalje od sebe”, pišu.

image

Davidovo i Victorijino imanje u blizini Great Tewa u Oxfordshireu

Andrew Lloyd/Alamy/Alamy/Profimedia/Andrew Lloyd/alamy/alamy/profimedia

„Razgovarao sam s ljudima koji se bave opskrbom staklenika u Ujedinjenom Kraljevstvu i svi su rekli da bi se ovaj staklenik mogao podići u roku od najviše dva do tri mjeseca.”

„Uvijek se čudim onima koji dođu živjeti na selo, a zatim žele donijeti predgrađe, jer nisu zadovoljni životom u prirodnom seoskom okruženju.”

Nakon renoviranja, imanje se sada može pohvaliti saunom, malim bazenom, nogometnim igralištem, teretanom, bazenom i 50 000 funti vrijednim šatorom za safari na terenu za zabavu.

Par, koji dijeli djecu Brooklyna (24), Romea (21) Cruza (18) i Harper (12) ugrabio je svoje seosko utočište za procijenjenih 6,15 milijuna funti u prosincu 2016.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:45