PROMETNA NESREĆA

Američki košarkaš smrskao svoj Mercedes-Benz nakon što je izgubio kontrolu nad vozilom

Prometna nesreća dogodila se ovog tjedna u ranim jutarnjim satima dok se Lamar Odom vraćao kući

Lamar Odom

 Profimedia/

Američki košarkaš Lamar Odom (43) udario je svoj Mercedes-Benz u dva parkirana automobila u ranim jutarnjim satima ovog tjedna, prenosi TMZ.

Predstavnik za medije bivše NBA zvijezde rekao je da je Odom izgubio kontrolu nad vozilom dok je išao kući od prijatelja u Northridgeu u Kaliforniji oko tri sata ujutro. Odomu je tijekom vožnje ispao mobitel, sagnuo se da ga uzme i slučajno se zabio u dva vozila parkirana u susjedstvu u blizini njegove kuće. Parkirana vozila bila su prazna u trenutku nesreće i nije bilo ozlijeđenih, piše TMZ.

image

Lamar Odom

Kevork Djansezian/Getty Images/Profimedia/Kevork Djansezian/getty Images/profimedia

Pozvana je policija Los Angelesa koja je kasnije došla na mjesto nesreće i razgovarali su s Odomom. Na pitanje policije je li pio alkohol, Odom ih je obavijestio da ne pije i da je vlasnik nekoliko ustanova za odvikavanje. Policija nije podnijela policijsko izvješće, ali nisu ni proveli alkotest na mjestu zločina.

Vlasnici parkiranih vozila izašli su ispred svojih domova i razmijenili su informacije o osiguranju prije nego što je Odoma kući odvelo njegovo osiguranje.

Fotografije Odomova vozila pokazuju kako je znatno oštećeno. Blatobran i branik su djelomično otkinuti i udubljeni, a jedno svjetlo je napuknuto. Fotografije vozila nakon nesreće možete pogledati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 03:50