Dostojan princa

Što će se sve naći na meniju privatne škole koju će pohađati princ George?


Mirjana Filipović
06.09.2017.14:15
Što će se sve naći na meniju privatne škole koju će pohađati princ George?
Getty Images

sažeto

Još je malo ostalo do odlaska princa Georgea u školu


Mirjana Filipović
06.09.2017.14:15

Još je malo ostalo do velikog trenutka u kraljevskoj obitelji. Naime, princ George, sin Kate Middleton i princa Williama, u četvrtak kreće u školu, a kraljevski par svom je dječaku osigurao najbolje obrazovanje koje novac može kupiti.

Profimedia

Privatna škola Thomas godišnje košta 20 tisuća funti, a sadrži vlastite autobuse za odlaske na razna sportska natjecanja, vlastite znanstvene laboratorije, kompjuterske odjele, glazbeni centar.

Ručak uključuje lososa, janjetinu, pečenu svinjetinu, ali velik je i vegetarijanski izbor poput pečenog češnjaka koji se može kombinirati s brojnim jelima. Na meniju će biti i kus - kus, tradicionalno jelo podrijetlom iz sjeverne Afrike., te kvinoja koju se naziva još i superhranom.  I na izbor deserta se posebno pazilo, a djeca mogu birati između džema pripremljenog na pari te kokosova spužve s tradicionalnom britanskom kremom od jaja.

Profimedia

Za kraljevsku obitelj ovo je godina prepuna događaja. Nakon što su obilježili 20 godina od smrti princeze Diane, Kate i William obznanili su i da čekaju treće dijete.

Kate Middleton

škola

princ George

prvi dan škole

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter