Prvi glas dijaspore

Što bi bilo da se Kolinda 90-ih odlučila umjesto politikom baviti pjevanjem? Estradni menadžer nam otkriva koji su njeni najveći aduti


100posto
25.09.2018.19:30
Što bi bilo da se Kolinda 90-ih odlučila umjesto politikom baviti pjevanjem? Estradni menadžer nam otkriva koji su njeni najveći aduti
Foto: CROPIX, Screenshot/Facebook

sažeto

Kolinda Grabar - Kitarović zadnje vrijeme njeguje neopterećeni imidž predsjednice bliske ljudima. Takva je bila i na susretu s američkom dijasporom gdje je pjevala Thompsona


100posto
25.09.2018.19:30

Predsjednička titula u jednom je svom dijelu i natjecanje u popularnosti. A, da biste bili popularni, morate nekada, čak i u politici, pokazati opuštenije lice. Kolindi Grabar - Kitarović zadnje vrijeme ne fali takvog imidža. Strane medije opčinila je kada je na Svjetskom nogometnom prvenstvu iz uloge predsjednice ušla u ulogu navijačice, a ovih dana pohodila je hrvatsku dijasporu gdje je pustila glas zapjevavši Thompsona. Nije se održavao sad baš prvi glas iseljeništva, no da jest, dobila bi prvo mjesto!

Naime, susrela se ovih dana u Americi s dijasporom, obilježivši s njima 25. godišnjicu Nacionalne federacije američkih Hrvata. Obratila im se i tijekom susreta zapjevala na bini Thompsonovu pjesmu 'Lijepa li si'. Voli Kolinda zapjevati, čak i kada ne zna riječi. Ovog puta potpomogla se mobitelom pa je riječi pjesme čitala s njega, a i bolje tako nego da se dogodi omaška! Zamislite sramote da fula recimo ''Herceg Bosnu''. 

No, kako bi prošla u estradnom svijetu? Što bi se dogodilo da se Kolinda devedesetih umjesto politikom odlučila baviti glazbom? Bi li je pojeli vukovi željni slave? Kaže nam estradni menadžer da ne bi, no procjenjuje da ne bi ostvarila ni prezapaženi uspjeh.

Estradni menadžer Zoran Škugor kaže nam - mogla bi imati solidnu karijeru, no ne bi došla do statusa velike pjevačice. Ipak, kaže, zahvaljujući ljepoti dobila bi par pokoju naslovnicu.

'Predsjednica je zgodna, lijepa žena, pogotovo tada. Njezino pjevanje je normalno, ništa ekstra, te za karijeru nije dovoljno dobro. No, da se odlučila na to, po kriteriju izgleda sigurno bi tada završavala na naslovnicama. Uz dobrog skladatelja bi mogla imati solidnu karijere, kao neke dame koje nisu velike pjevačice', smatra menadžer. Sreća njena pa se odlučila na politiku!

Kolinda Grabar-Kitarović

Marko Perković Thompson

Zoran Škugor

newsletter

Prijavite se na Newsletter