Od jeseni na ekranima

Stigao je trailer za novu 'Dinastiju', količina drame zasad izgleda obećavajuće


Ines Madunić
05.07.2017.13:50
Stigao je trailer za novu 'Dinastiju', količina drame zasad izgleda obećavajuće
Screenshot/CW

sažeto

Sapunicu rade producenti serija "Tračerica" i "O.C.", a zločesta Alexis se ne pojavljuje u traileru


Ines Madunić
05.07.2017.13:50

Krystle Grant sad je Crystal Flores, a umjesto Linde Evans glumi je Nathalie Kelley. Blakea Carringtona glumi Grant Show, a razmaženu Fallon Elizabeth Gillies. Steven je James Mackay, a Sammy Joe više ne glumi Heather Locklear, nego je taj lik sad "postao" muškarac - Rafael de La Fuente.

Screenshot/CW

Prvi trailer za obnovljenu "Dinastiju" je objavljen, a očekuje se da će se serija prikazivati od jeseni. Kao i u originalu iz osamdesetih, serija se bavi članovima dvije suludo bogate američke obitelji, Carringtonima i Colbyjima, te svom dramom koju možete zamisliti u "jedan posto od jedan posto najbogatijih", kako stoji u traileru.

Screenshot/CW

Iza nove sezone stoje Josh Scwartz i Stephanie Savage, inače producenti serija "Tračerica" i "O.C.", a prema prvom traileru čini se da drame neće nedostajati. Za pojavu zločeste Alexis i u ovoj ćemo Dinastiji morati čekati drugu sezonu. U traileru se uopće ne spominje, a nema je ni na popisu likova pa se još ne zna tko će je glumiti. U originalu ju je savršeno odglumila legendarna Joan Collins.

serija

trailer

sapunica

Dinastija

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter