'Naši i vaši, doživotni sitcom'

Srpski carinik komentirao našoj voditeljici: 'Vidim, udati za Srbina? Što vam kažu vaši?'


Barbara Marinović
20.07.2018.16:20
Srpski carinik komentirao našoj voditeljici: 'Vidim, udati za Srbina? Što vam kažu vaši?'
Goran Kovačić

sažeto

Ida Prester podijelila je sa svojim pratiteljima što je doživjela na granici sa Srbijom i nasmijala do suza svoje prijatelje


Barbara Marinović
20.07.2018.16:20

Uživa Ida Prester u životu sa svojom malom obitelji u Beogradu. Kad se ova zagrebačka voditeljica udala za beogradskog poduzetnika Ivana Peševskog, bila je to prava mala fešta. Obitelji su se u međuvremenu pridružili dječaci Roko i Rio pa avanturama nema kraja. Nedavno su Ivan i Ida djecu doveli u Zagreb kod njezinih roditelja kako bi se proveli na Exit festivalu, gdje su se i upoznali.

Česte su anegdote iz života simpatične Ide, koja obožava Beograd, iako se svog 'kaj' ni tamo nije odrekla. Ovog puta ekipu na svom Facebooku zabavila je pričom s granice.

'Jutros, 6 sati ujutro, mladi srpski policajac/carinik: Sjajni su igrali ovi vaši, navijali smo.  Ja: E hvala, super su bili. Sad će basket pa ćemo i mi za vaše. Mislim neće svi, ali neki će sigurno...'
Smije se, lista pasoš, staje na dozvoli boravka. - A vidim, udati za Srbina? Što vam vaši kažu? - Ja: Što da vam kažem, nitko nije savršen. -Ahahhaa, svaka vam čast. Sretan put i vidimo se!', opisala je Ida simpatičnu konverzaciju te zaključila: 'Naši i vaši, doživotni sitcom'.

Ida Prester

Ivan Peševski

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter