Sprema se svadba desetljeća

Srpska 'majka' ženi sina jedinca: Boksač se ženi nasljednicom farme pilića, a pjevačica će na slavlje iskeširati 100 tisuća eura?


100posto
30.10.2018.11:00
Srpska 'majka' ženi sina jedinca: Boksač se ženi nasljednicom farme pilića, a pjevačica će na slavlje iskeširati 100 tisuća eura?
Screenshot/Instagram

sažeto

Cecin sin zaručio je bivšu košarkašicu nakon par mjeseci veze


100posto
30.10.2018.11:00

Srpska 'majka' stvarno ženi svog sina i navodno neće pri tome biti nimalo škrta. Naime, mladi Veljko Ražnatović oženit će sljedećeg ljeta svoju djevojku Bogdanu Rodić. U susjedstvu Cecini nasljednici imaju status princa i princeze pa je vijest odjeknula poprilično jako. Mnoge tinejdžerice htjele su postati 'snajke', no dopalo je to atraktivnu Bogdanu, čiji roditelji imaju farmu pilića i presretni su što će postati članovi obitelji najveće tamošnje zvijezde.

Prema informacijama, svadba će se održati u lipnju, a pri prošnji su se poštivali običaji. Tako je otac djevojke već posjetio Cecu u vili na Dedinju i upoznao obitelj. Za Svet je oduševljeno izjavio da su svi iznenađeni koliko je kulturna i prirodna majka mladog Veljka. 'Bio sam kod Cece prije manje od mjesec dana i tada upoznao cijelu obitelj. Prirodna je, normalna žena i zaista smo oduševljeni koliko je kulturna. Tada smo se prvi put upoznali i točno je, pričalo smo o svadbi. Vjenčanje bi trebalo biti iduće godine, ali još uvijek nisu precizirali datum, možda bude u lipnju. Nisam siguran, nemojte me držati za riječ. Što se mene tiče, volio bih da se ispoštuju svi svadbarski običaji i to da mi kći pred oltar ode iz moje kuće, ali neću se miješati, neka bude kako odluče', rekao je Rodić.

 
 
 
View this post on Instagram

We don’t need no damn filter 😂🇷🇸

A post shared by ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Mar 30, 2018 at 3:30pm PDT

Boskač će bivšu košarkašicu oženiti sljedećeg ljeta

Oduševljen je i Veljkom, koji se posljednje vrijeme profesionalno bavi boksom. Rekao je da se radi o divnom mladiću. Prema navodima tamošnjih medija, Ceca neće štedjeti, jednom se ženi sin jedinac. Planira navodno iskeširati čak 100 tisuća eura, a navodno će se dogoditi u jednom elitnom beogradskom hotelu, u kojem su već i Veljko i njena kći Anastasija slavili punoljetnost. Planira se i pretpostavlja da će biti prisutna cijela estrada pa će pjevati više pjevača. Navodno je već krenula planirati spisak, a priča se o oko 400 uzvanika. Ništa se neće prepuštati slučaju. Izvor je za tamošnji Alo izjavio da je naručila cvijeće iz Nizozemske.

Dekoracija iz Nizozemske?

'Za dekoraciju čitavog prostora izdvojili su nešto manje od 30 tisuća eura. U to je uključena kristalna dekoracija, cvijeće iz Nizozemske, srce od bijelih orhideja ispod kojeg će se vjenčati. Svadbena torta bit će na nekoliko katova u nježnim tonovima. Što se vjenčanice tiče, još uvijek se premišljaju hoće li je raditi domaći ili strani dizajner, ali za to će biti izdvojeno minimalno pet tisuća eura. Mlada će se presvući i u elegantnu haljinu koja će biti šivana po mjeri. Za prstenje će biti izdvojena pozamašna svota od oko sedam tisuća eura', rekao je izvor.

 
 
 
View this post on Instagram

Holaaaaaa ❤️

A post shared by ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Jul 21, 2018 at 3:00am PDT

Nakon studija u Banja Luci, sin pjevačice odlučio se baviti boksom, a na treninzima je intenzivno radio. Boksao je i protiv našeg boksača Hrvoja Božinovića, kojeg je porazio nokautom. U sportu nema mjesta nacionalizmu, pa je Ražnatović poslije meča izjavio da poštuje splitskog boksača. 'Svaka čast protivniku, izuzetno hrabar momak, svašta je pretrpio i time zadobio i moje poštovanje. Na kraju dana pobijedio je sport, a i ja', napisao je na svom Instagramu. Cilj mu je baviti se boksom na svjetskoj razini pa tvrdi da neće stati dok ne bude najbolji na svijetu, a u svemu ima podršku sestre i majke. Njegova mlađa sestra polako se baca u estradne vode po uzoru na majku, a osim toga je i influencerica, s pozamašnim brojem followera na Instagramu.

Kad je u pitanju njegova veza, s Bogdanom Rodić u ljubavi je nekoliko mjeseci. I sama voli sport pa je bila perspektivna mlada košarkašica, no odlučila je u odrasloj dobi ne baviti se više time. Pomagala je u obiteljskom poslu s pilićima, a završila i višu poslovnu školu pa počela roditeljima pomagati s papirima. Prije nje, dugo je vremena Cecin sin bio u vezi s Mašom Terzić, kćeri Zvezdana Terzića, poznatog bivšeg nogometaša te bivši šef tamošnjeg nogometnog saveza, a danas prvi čovjek Crvene zvezde.

 
 
 
View this post on Instagram

My wifey ❤️ #iloveyou

A post shared by ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Aug 26, 2018 at 7:00am PDT

Ceca

Veljko Ražnatović

newsletter

Prijavite se na Newsletter