Bizarna ljubavna priča bivšeg kralja i nesuđene ruske kraljice!

Sreća je kratko trajala, on se zbog nje odrekao trona, a sad ne priznaje sina: 'Brak s njom najveća je pogreška mog života'


100posto
08.11.2019.12:00
Sreća je kratko trajala, on se zbog nje odrekao trona, a sad ne priznaje sina: 'Brak s njom najveća je pogreška mog života'
Instagram, Profimedia

sažeto

Oksana Voevodinova kratko je bila u braku s malezijskim kraljem koji sad žali što su se vjenčali, a ona se bori za pravo sina da naslijedi tron


100posto
08.11.2019.12:00

"Kad smo se upoznali on se predstavio kao kralj Malezije, na što sam ja rekla da sam kraljica Moskve", opisala je prvi susret sa svojim sad već bivšim mužem Oksana Voevodina, nekadašnja missica. Bilo je to 2017. godine u Moskvi, a sa sultanom Muhamedom V od Kelantana upoznao ju je draguljar Jacob Arabo.

Bili su na nekoliko večera, ali viđanje je bilo gotovo nemoguće jer se ona bavila manekenstvom pa je često putovala.

"Jedna mi je tvrtka ponudila jednogodišnji ugovor zbog kojeg bih se morala preseliti u New York. Moj budući muž zamolio me da ne donosim nikakve odluke te me pozvao da s obitelji dođem u Maleziju. Bili smo oduševljeni tom zemljom, a on mi je uskoro rekao da uživa u našim razgovorima te da bi htio da mu postanem žena. To je bio početak naše ljubavne priče", napisala je Oksana na svom Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on Jun 18, 2019 at 10:23am PDT

Na društvenim mrežama objavila je kako je rođena 1992. godine u Astrakhanu u Rusiji te da se preselila u Moskvu kako bi studirala ekonomiju. Tamo je 2015. pobijedila na izboru ljepote i postala Miss Moskve te osnovala modni brend kupaćih kostima i nastavila školovanje na Moskovskoj školi za radio i televiziju, a ima i diplomu iz marketinga. Otvorila je i salon ljepote u Moskvi.

Miss Moskve udala se za sultana i kralja Malezije 2018. godine na luksuznoj ceremoniji u ruskoj metropoli, a imali su i vjenčanje u Maleziji.

O njihovoj vezi ruskim medijima pričao je njezin otac Andrej Gorbatenko, inače liječnik.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on Jun 3, 2019 at 9:29am PDT

"Oni žive svoj život, ja svoj, ali mogu vam reći da sam osjetio olakšanje kad sam ga upoznao. Osjećao sam da će Oksani biti dobro s njim. Kad je prešla na islam, informirao sam se o njihovoj vjeri, razgovarao sam s prijateljima koji su muslimani i mislim da je to predivna vjera. Nisam primijetio da je Muhammad raskalašen ili arogantan. Intelektualac je, pristojan i obrazovan, fantastična osoba. Jako sam sretan zbog Oksane", rekao je.

Ubrzo nakon vjenčanja, Muhamed je abdicirao, ali palača nikad nije objavila koji je razlog tome. Tron je preuzeo njegov brat, sultan Abdullah.

Oksana je rodila dijete, a navodno je par išao u Njemačku na medicinski potpomognutu oplodnju, kako su tad pisali ruski mediji, no ona je kasnije napisala kako je dijete začeto na godišnjem odmoru u Australiji.

No, prije nego što se sin Leon rodio par se i službeno razveo, što je javnost saznala tek kasnije. Naime, Oksana je nakon svega toga otvorila Instagram profil na kojem je počela objavljivati fotografije sebe, ali i Muhameda te njihovog sina nakon što se rodio. Tamo je ispisala njihovu ljubavnu priču, a problem je nastao kad je napisala kako će njezin sin biti novi malezijski kralj.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on Nov 3, 2019 at 4:34am PST

Društvenim mrežama počeo je zatim kolati navodni certifikat razvoda Oksane i Muhameda.

Tamo stoji da su se razveli 1. srpnja ove godine, a palača je službeno objavila samo kako se "nitko ne može nazivati kraljicom ili kraljem Kelantana bez službene objave palače".

Navodno je razlog razvoda taj što se pojavila snimka Oksane u reality showu koji se snimao u Meksiku, a u kojem se ona pred kamerama seksala s jednim sudionikom, no službeno nikad nismo saznali zašto su se razišli.

On sada tvrdi kako petomjesečni Leon uopće nije njegov sin te je izjavio da je brak s njom "najveća pogreška njegovog života", dok ona nudi DNK testiranje.

Oksana je u razvodu prvo tražila 16 milijuna funti te vlasništvo vile u Španjolskoj, a zatim i mjesečnu alimentaciju od 2400 funti te stan u Londonu vrijedan 8 milijuna funti i stan u Moskvi vrijedan 1,2 milijuna funti.

 
 
 
View this post on Instagram

...

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on Jul 17, 2019 at 9:54am PDT

Muhamed je to odbio te joj je ponudio sporazum prema kojem će dobiti ukupno 100.000 dolara, a za dijete će uspostaviti zakladu u koju će svaki mjesec uplaćivati 1500 dolara.

No, uz sve to je postavio i uvjete - on neće priznati sina, ali javno neće ni zanijekati da je njegov, Oksana i Leon ne smiju ga više nikada kontaktirati te ona mora obrisati sve profile na društvenim mrežama. Sina mora odgajati kao sunitskog muslimana, ali i odreći se njegovog prava nasljedstva na malezijski tron.

Oksana je to odbila jer inzistira da je sin njegov te tvrdi kako Leon ima pravo jednog dana biti malezijski kralj.

Sapunici se, ukratko, ne nazire kraj, a Oksana nastavlja redovno objavljivati fotografije svog sina na Instagramu, nazivajući ga budućim kraljem.

razvod braka

Oksana Voevodina

sultan Muhamed V

malezijski kralj

newsletter

Prijavite se na Newsletter