Intenzivno je u razmišljanju

Sprema li Danijela Dvornik veliki životni zaokret? 'Vrijeme je da pokupim stvari i krenem u nove avanture'


Barbara Marinović
30.10.2018.13:55
Sprema li Danijela Dvornik veliki životni zaokret? 'Vrijeme je da pokupim stvari i krenem u nove avanture'
Danijela Dvornik / Facebook

sažeto

Posvetila se zaista u potpunosti preuređenju svoje lijepe vikendice na Braču, a jednog dana planira tamo u potpunosti preseliti


Barbara Marinović
30.10.2018.13:55

Dok se Ella Dvornik raspituje o posvojenju djeteta i tako razmišlja o velikom životnom koraku, njezina majka Danijela uživa u životu na Braču. Iako već odavno ljeta provodi na svom voljenom otoku, sada je već duboko zašla u jesen, a Danijela je još uvijek u Sutivanu. Naime, ovih dana bacila se na berbu maslina. 'Jesen u mistu. Dobro jutro. Još ovaj vikend beremo masline i onda je gotovo, Split me čeka', napisala je prije tjedan dana Danijela na svom Facebooku.

Prije toga, objavila je i predivnu fotografiju sa svoje terase. 'Posljednja kava u rano jutro! Vrijeme je da pokupim stvari i krenem u nove avanture, ali vratit ću se vrlo skoro, opet', napisala je dok je ispijala kavu u Sutivanu. Proteklog ljeta uživala je na Braču, a na par dana je odvela tamo i svoju unučicu Balie Dee. Uživale su baka i unuka u suncu, moru, ljepoti otoka.

Jasno je da Danijela iznimno uživa u životu na otoku, a već je i sama pisala i govorila da bi željela jednog dana u potpunosti preseliti na Brač. 'Da kojim slučajem imam neku mušku osobu u svom životu, mogla bih zamisliti full život na otoku, znači cijelu godinu, ali ovako ama ipak ne bih mogla preživjeti zimu. Sada započinjem uređenje kuće (interijer), kako bih je učinila pogodnom i ugodnom za život preko cijele godine. Sviđa mi se ta ideja života na otoku, posebno Braču, koji ima sve pogodnosti kvalitetnog života, blizina Splita, dobre trajektne linije i razvijenosti, a uz to pruža manje stresa i više života u prirodi. Uostalom, kad se zaželiš civilizacije i gradske gužve, uvijek možeš do Splita pa u Zagreb, malo putovati i tako prezimiš onu najgoru zimu'.

Najavljuje li to Danijela veliki zaokret u životu? Jednog dana kad interijer bude gotov, hoće li potpuno odseliti na otok, u kuću čijem se uređenju posvetila proteklih godina? Ne bi ta odluka bila nimalo loša. Potpuno joj odgovara život u prirodi, izvan vreve, jer izgleda bolje no ikad! I na Instagramu je pisala da intenzivno razmišlja o životu na otoku te dodala da sanjari o jednom malom masliniku. Budući da je ove godine masline pobrala, čini se da i na tom polju ima iskustva!

Ella Dvornik

Danijela Dvornik

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter