Nova ljubav mladog sportaša

Splitski teniski as 'pao' je na crnku, pratila ga je i na Šalatu! Mate se zaljubio, prvi put nakon duge i propale ljubavi!


100posto
13.06.2019.14:00
Splitski teniski as 'pao' je na crnku, pratila ga je i na Šalatu! Mate se zaljubio, prvi put nakon duge i propale ljubavi!
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

sažeto

Mate Pavić svoju je novu ljubav predstavio i obožavateljima na Instagramu. Čini se da mu ljubavne ponude više neće stizati, no to ga i ne muči


100posto
13.06.2019.14:00

Humanitarnom spektaklu 'Gem Set Hrvatska' pridružili su se najbolji hrvatski sportaši. Prikupljali su sredstva za multifunkcionalno sportsko igralište Osnovne škole u Tordincima. Neke od njih pratile su i partnerice pa su se tako svi raspisali o supruzi Marina Čilića. Kristina supruga prati na turnirima kad god može, a ovu humanitarnu prigodu nije mogla propustiti jer se sve organiziralo pod Zakladom 'Marin Čilić'.

Okupio je Marin velike sportske zvijezde, među kojima se ističu braća Sinković, Luka Modrić, Mario Mandžukić, Andrej Kramarić, Iva Majoli, Ivan Perišić, Bojan Bogdanović... Među sportašima humanitarcima našli su se i Marinovi kolege - Mate Delić, Ivan Dodig, Mate Pavić...

Dosad nije imao vremena za ljubav

Nisu to bile jedine zanimljivost s turnira. Na tribinama je potonjeg tenisača pratila nova djevojka. Mate Pavić donedavno je javno govorio kako nema vremena za ljubav, a sve zbog velike posvećenosti sportu. Poznata je bila njegova veza sa studenticom Ninom Petreš, kojoj je presudila udaljenost i njegove velike sportske obveze. Otad Mate samuje. No, više ne. Atraktivna brineta pratila ga je u društvu prijateljice, a predstavio ju je nedavno Mate i na svom Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram

💚 #vrhunskaprica

A post shared by Mate Pavic (@pavicmate) on Apr 16, 2019 at 3:23am PDT

Horoskopski rak - romantičan i pažljiv

Doduše, samo fotografijom, o njoj ništa više nije otkrivao. Za Gloriju je prošle godine otkrivao da za ljubav nema vremena jer je posvećen sportu sto posto, no otkrio je i kakav je kad je zaljubljen. 'U vezi sam tipični horoskopski Rak, pažljiv i romantičan, djevojku volim iznenađivati cvijećem i raznim sitnicama. S druge strane, ona mora imati puno razumijevanja za moju karijeru. I mora biti crnka', rekao je.

Jasno je da mu za karijeru treba razumijevanja, fokusiran je i puno putuje, a s time se njegova odabranica mora znati nositi. Tenis trenira od pete godine, a iza njega je godina karijere. Krajem 2018. za 100posto rekao nam je kako se i dalje na ljubavnom planu ništa nije promijenio. Instagram je pun ljubavnih ponuda, no Mate je bio koncentriran samo na tenis.

 
 
 
View this post on Instagram

Ooo hey you 🤗😍

A post shared by Mate Pavic (@pavicmate) on Apr 4, 2019 at 6:51am PDT

Marin Čilić

Mate Pavić

newsletter

Prijavite se na Newsletter