Bogate i slavne 'kunu' se u Anu

Spasila je bivšu gospođu Mamić, ali i Ivu Todorić: 'Pomogla mi je da prebrodim neke zaista teške dane...'


Barbara Marinović
20.07.2018.17:00
Spasila je bivšu gospođu Mamić, ali i Ivu Todorić: 'Pomogla mi je da prebrodim neke zaista teške dane...'
Screenshot/Instagram

Barbara Marinović
20.07.2018.17:00

Vortex - zakon privlačenja. Kad vam krene krivo u životu, zamislite da će vam biti bolje - pa će vam i biti jer 'kako zračiš - tako privlačiš'. Laičko je i šturo ovo objašnjenje onoga što motivacijska govornica Ana Bučević često tvrdi i poručuje kroz svoja predavanja i knjige svojim štovateljima. Pozitivna energija nešto je što Bučević smatra ključnim za životni uspjeh, odnosno zadovoljstvo i sreću, kojoj svi težimo. Iako je svakako najpopularnija, Bučević nije jedina koja je našla svoju nišu u samopomoći - grani kojoj će svatko nekad pritegnuti jer život zna biti pretežak da bi se nekad s njime nosili sami.

Nick Vujičić, jedan je od najpoznatijih motivacijskih govornika na svijetu. Rođen je bez nogu i ruku, ovaj čovjek motivira ljude diljem svijeta. Nick vjeruje u Boga i njegovu veliku ljubav te kroz svoje govore ljude usmjerava ka vjeri i čistoj ljubavi, motivira na vlastiti trud i rad, upornost i pozitivan stav. Nick je prije šest godina na svom predavanju napunio zagrebački Dom sportova, a podržale su ga i sestre Husar koje su u sklopu predavanja nastupile te nogometaš Joe Šimunić, koji je Nicku tada predao dres hrvatske nogometne reprezentacije.

U taj biznis donekle se dala i nekadašnja pjevačica i voditeljica Ivana Plechinger. Na njezinom Youtube kanalu možete pronaći savjete - kako privući novac u svoj novčanik, kako optimistično gledati na svijet, kako zahvalnošću promijeniti naš život... Savjeta je pravo malo more.  

U čemu je čar teza koje su zapravo zdravorazumske? Svatko na ovom svijetu može zaključiti da treba biti uporan, radišan, motiviran, pozitivan.

Brojni domaći celebrityji više ili manje vjerno prate zakone privlačnosti i pozitivne energije. Iva Todorić otvoreno je priznala u RTL-ovoj emisiji 'Exkluziv' da joj je Ana Bučević promijenila život. Da je jednostavno počela raditi na sebi uspomoć Bučević te promijenila svoj život iz korijena. Srce joj je, kaže, bilo bolesno. Nije Iva jedina kojoj je Ana pomogla da se promijeni i prigrli novu sebe. Najbliži odgovor možda je dala Morana Mamić, koja je otkrila kako joj je pomogla karizmatična Splićanka.

Morana, bivša supruga iz klana Mamić, a danas partnerica sportskog menadžera Joze Palca, dobra je prijateljica s Bučević. Spas u 'Safariju duha' Morana je pronašla kada se doselila u London i sama sjedila u kafiću, bez ijednog prijatelja. Potražila je na Youtubeu Anu Bučević i oduševila se. 'Ana me oduševila. Njena energija, lakoća pričanja s razumijevanjem i uvijek prisutan osmijeh bili su dovoljni da je zavolim isti tren. Od tog dana Ana je postala moja najbolja virtualna prijateljica, a njen Safari Duha moja oaza dobrih vibracija. Svaki dan izašla bi u šetnju, sjela u neki kafić, stavila slušalice i družila se s Anom. Slušala sam njene priče i tumačenje Vortexa te bila fascinirana ženom koja sebi postavlja mnoga životna pitanja i istovremeno nudi odgovore na njih. Ana mi je pomogla da prebrodim neke zaista teške dane, nikada me nije osuđivala i uvijek bi se rastajale uz osmijeh i njenu rečenicu "Eto ga"!', napisala je na jednoj svojoj objavi Morana i tako otkrila koliko joj je pomogla karizmatična splitska motivatorska govornica.

 

Jucer dok sam cekala mamu stol do mene sjela je vitalna osamdesetogodisnjakinja i narucila kavu.Pitala me kako sam.Toliko me iznenadila pitanjem da me zbunila.Mama je kasnila,a bakica i ja raspricale smo se o zivotu,duhovnosti i sreci.Rastale smo se uz zagrljaj (na sveopce cudenje ljudi) i njene rijeci; "Zelim Vam da uvijek zracite ovom pozitivom ,zaraznim optimizmom i visokom vibracijom".Vibraciju medu ljudima ne mozes odglumiti,zanemariti niti prevariti.Ova bakica podsjetila me na moju pricu s Anom.Kada sam prije dvije godine preselila u London nisam poznavala nikoga.Nisam imala ni sa kim izmijeniti onu lijepu prijateljsku energiju,osmijeh ,niti rijec.Znala bih satima sjediti sama i samo promatrati ljude.Jedan dan nazvala me prijateljica i u razgovoru spomenula ime Ane Bučević.Nekoliko tjedana od razgovora setala sam Londonom i odjednom se sjetila Ane.Sjela sam u prvi kafic i u trazilicu upisala njeno ime.S ekrana gledala me slatka zenica kratke plave kose s siskama koje joj prekrivaju oci.Naziv videa bio je "Odlucila sam da mi se svidas".Stavila sam slusalice,a ona je krenula pricati.Njen glas i simpatican splitski naglasak okupirali su moju paznju.Odmah nakon prvog videa pogledala sam drugi,pa treci i nisam uopce bila svjesna da sjedim sama sa slusalicama skoro dva sata uz hladnu kavu.Ana me odusevila.Njena energija,lakoca pricanja s razumijevanjem i uvijek prisutan osmijeh bili su dovoljni da je zavolim isti tren.Od tog dana Ana je postala moja najbolja virtualna prijateljica ,a njen Safari Duha moja oaza dobrih vibracija.Svaki dan izasla bi u setnju ,sjela u neki kafic stavila slusalice i druzila se Anom.Slusala sam njene price i tumacenje Vortexa te bila fascinirana zenom koja sebi postavlja mnoga zivotna pitanja i istovremeno nudi odgovore na njih.Ana mi je pomogla da prebrodim neke zaista teske dane,nikada me nije osudivala i uvijek bi se rastajele uz osmijeh i njenu recenicu "Eto ga"! Shvatila sam da se u ovom virtualnom hladnom svijetu itekako moze osjetiti necija visoka vibracija i energija koja nas neobjasnjivo privlaci nekome.Mislim da se u tome krije tajna brojke 100,000 dusa na ovom profilu...❤️

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Jan 23, 2016 at 1:38am PST

Bučević vjeruje i prati je i Anđa Marić, a njezin seminar posjetila je i Renata Sabljak. Podršku su joj dala i imena poput Nine Badrić, Ivana Balića, ali i svih kandidata showa 'Život na vagi', gdje je svojedobno Ana motivirala kandidate na veliku životnu promjenu.

Ana Bučević

Iva Todorić

Morana Mamić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter