Najplaćenija TV glumica

Sofia Vergara po epizodi 'Moderne obitelji' zaradi pola milijuna dolara


Ines Madunić
27.09.2017.08:15
Sofia Vergara po epizodi 'Moderne obitelji' zaradi pola milijuna dolara
Reuters

sažeto

Kolumbijka je već šestu godinu zaredom najplaćenija televizijska glumica na svijetu, kaže časopis Forbes


Ines Madunić
27.09.2017.08:15

Glumica Sofia Vergara (45) ove je godine zaradila ukupno 41 milijun dolara, procjenjuje časopis Forbes, što je čini najplaćenijom televizijskom glumicom. Na vrhu je već šestu godinu zaredom, iako je ove godine zaradila dva milijuna manje nego 2016.

Vergara glumi u sitcomu "Moderna obitelj" te po epizodi dobije pola milijuna dolara. No, iz Forbesa tvrde kako je većinu novca zaradila od sponzorskih ugovora. Glumica je zaštitno lice "Head&Shouldersa", kozmetike Covergirl, a bila je u reklamama za supermarkete, teretane, prodavaonice namještaja, restorane...

Na drugom mjestu najplaćenijih glumica je Kaley Cuoco (31), zvijezda serije "Teorija Velikog praska", koja također najviše od svojih ukupno 26 milijuna dolarta zaradi od sponzorskiih ugovora.

Slijede Mindy Kalling i Ellen Pompeo s 13 milijuna, Mariska Hargitay s 12,5 i Julie Bowen s 12 milijuna, Kerry Washington s 11 milijuna, Priyanka Chopra s 10, novopridošla na popis Robin Wright s devet milijuna dolara te Pauley Perrette s 8,5 milijuna dolara.

zarada

tv

glumice

serije

Sofia Vergara

Kaley Cuoco

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter