BOJI SE ZA SVOJ ŽIVOT, ALI JE ODLUČAN

'Snimit ću film u kojem ću razotkriti mrežu holivudskih pedofila i 'srušiti' najveću filmsku industriju na svijetu'


Mirjana Filipović
26.10.2017.09:00
'Snimit ću film u kojem ću razotkriti mrežu holivudskih pedofila i 'srušiti' najveću filmsku industriju na svijetu'
Reuters

sažeto

Zvijezda filma 'Goonies' o problemu seksualnog zlostavljanja u Hollywoodu pričao je godinama, no njegove tvrdnje nikad nisu uzimane za ozbiljno


Mirjana Filipović
26.10.2017.09:00

Corey Feldman (46), glumac koji se proslavio ulogom u filmu 'Goonies', i prije skandala s  producentom Harveyem Weinsteinom, godinama je pričao o problemu pedofilije i seksualnog zlostavljanja u Hollywoodu.

A sada je potaknut svim ispovijestima žena koje su zlostavljanje u najvećoj filmskoj industriji, odlučio napraviti film u kojem će, kako kaže, razotkriti mrežu holivudskih pedofila i 'srušiti' industriju, no kako bi to uspio, potreban mu je novac pa putem donacija namjerava skupiti 10 milijuna dolara. U roku od samo nekoliko sati skupio je 20 tisuća dolara.

Svoju namjeru objavio je u videu koji je objavio na YouTubeu, nakon što je to isto nekoliko dana zaredom činio u postovima na Twitteru.

- Otkrit ću ono svi žele znate i izložiti grabežljivce djece licu pravde. U strahu živim već godinama i sa svime što znam živim cijeli život. Kao što je to u većini slučajeva riječ kad su žrtve u pitanju, osjećao sam se neugodno, neshvaćeno i degradirano na mnogim razinama - poručio je.

Dodao je da zna da postoje tisuće onih koji su se najvećoj industriji zabave na svijetu našli u situaciji kao i on, ali su se bojali i boje se i dalje iznijeti svoju istinu.  

- Otkad sam otkrio da sam odlučan u provedbi svog plana, moj život se pretvorio u pakao. Doživio sam stvari koje nisam nikad prije. Ušutkavaju me cijeli život, ali zadnjih dana bio sam i uhićen, a sinoć su me zamalo ubila dva kamiona koja su jurila prema meni. Mislio sam da ću umrijeti - rekao je.

Profimedia

Film koji planira napraviti bit će, kako kaže, najiskreniji prikaz problema seksualnog zlostavljanja u Hollywoodu ikad prikazan.

- Molim vas da mi se pridružite u ovoj borbi, zajedno smo jači. Vrijeme je - zaključio je Feldman na kraju svog obraćanja.

Corey je godinama u intervjuima pričao da su on i njegov pokojni kolega Corey Haim bili zlostavljani na početku karijere, no njegove tvrdnje nikad se nisu uzimale za ozbiljno.

Profimedia

seksualno zlostavljanje

Hollywood

pedofilija

Corey Feldman

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter