Raskoš i svađe

Snima se nova 'Dinastija', tko će glumiti zločestu Alexis?


Ines Madunić
12.05.2017.08:40
Snima se nova 'Dinastija', tko će glumiti zločestu Alexis?
Profimedia

sažeto

U Americi se već snimila pilot epizoda pomlađene sapunice koja je promijenila svijet televizije


Ines Madunić
12.05.2017.08:40

Svađe prljavo bogatih obitelji Carrington i Colby, tuče zločeste Alexis i naivne Krystle - sve to ponovno ćemo gledati na malim ekranima u rebootu kultne sapunice "Dinastija". Pilot epizoda se već snimila, a očekuje se da će se prve epizode američkoj i britanskoj publici prikazati na jesen ove godine.

Iako se još ne zna tko će glumiti Alexis, koju je u originalu od druge sezone utjelovila Joan Collins (83), njezinu suparnicu Cristal glumit će Nathalie Kelley (32), koju znamo iz akcijskog spektakla "Brzi i žestoki 3: Tokio Drift". Osim što se njezino ime piše drugačije, nova supruga milijardera Blakea Carringtona bit će Latina. Nathalie je, naime, Australka rođena u Peruu.

Profimedia

Prvi sukob Cristal će imati s Fallon, svojom novom pokćerkom. Nju će glumiti Elizabeth Gillies (23). Glavu obitelji, Blakea, glumit će Grant Show (55), kojeg znamo iz Melrose Placea.

Šarmera Jeffa Colbyja umjesto Johna Jamesa (64) utjelovit će Sam Adegoke. Uloge će također imati Robert Christopher Riley, James Mackay, Rafael de la Fuente i Alan Dale. Scenarij za novu seriju napisali su Josh Schwartz i Stephanie Savage, duo koji je stvorio teen seriju "Tračerica", a udružili su se s kreatorima originalne "Dinastije", Esther i Richardom Shapiro.

Profimedia

"Dinastija" se na američkom ABC-u emitirala od 12. siječnja 1981. do 11. svibnja 1989. godine, a radnja se vrtjela oko bogate obitelji Carrington u Denveru. Naftni magnat Blake oženio je svoju tajnicu Krystle, koju u novom, raskošnom domu nitko ne voli osim posinka Stevena. Priču zakomplicira povratak Blakeove prve žene, Alexis.

Osim po intrigantnoj radnji, serija je možda i poznatija po raskošnoj scenografiji i kostimografiji. Odjeća i modni dodaci koji su se nosili u "Dinastiji" praktički su stvorili modna pravila osamdesetih.

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter