Možda je tako i bolje

Službeno je: Neće se snimati 'Seks i grad 3', Samantha priznala da je ona kriva za sve


Ines Madunić
30.09.2017.21:30
Službeno je: Neće se snimati 'Seks i grad 3', Samantha priznala da je ona kriva za sve
Getty Images

sažeto

Oglasila se i Kim Cattrall, koju su optužili da je imala previše zahtjeva pa je sve propalo


Ines Madunić
30.09.2017.21:30

Nakon mjeseci nagađanja, Sarah Jessica Parker (52) konačno je potvrdila kako neće biti ništa od trećeg filma "Seks i grad".

"Gotovo je, ne snimamo. Imali smo predivan, duhovit, srcedrapajući, veseli i scenarij i priču. Razočarani smo jer nećemo ispričati tu priču i doživjeti to, ali i tužni jer publika neće dobiti film koji su jako htjeli", rekla je glumica koja je bila i producentica kultne serije i dva filma.

Glasine o tome da je za sve kriva Kim Cattrall (61), koja je imala previše zahtjeva i nije se mogla dogovoriti s producentima oko plaće i uvjeta ugovora komentirala je sama glumica.

"Jedini zahtjev koji sam imala je da ne želim raditi treći film, i to je bilo još 2016.", napisala je na Twitteru, a većina obožavatelja podržala ju je. Njih su dvije uz Kristen Davis i Cynthiju Nixon glumile u seriji koja se snimala 1998. do 2004. te u filmovima 2008. i 2010.

Kristin Davis (52) napisala je posvetu obožavateljima i svom liku Charlotte na Instagramu. Napisala je kako joj je žao što neće moći "dovršiti njezinu priču".

"Nevjerojatno sam sretna što sam igrala Charlotte kroz sve njezine uspone i padove. Imat ćemo samo naša sjećanja, ali znajte da smo osjetili ljubav i podršku kroz sve te godine i jako smo zahvalni. Seks i grad zauvijek u našim srcima", napisala je Kristen.

film

Seks i grad

Sarah Jessica Parker

Kim Catrall

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter