kraljevsko dno

Slomio joj je srce: Molila je oca da ju prestane vrijeđati u medijima, a on je zauzvrat tražio - službeno fotkanje s njom i Harryjem


Ines Madunić
07.02.2019.16:00
Slomio joj je srce: Molila je oca da ju prestane vrijeđati u medijima, a on je zauzvrat tražio - službeno fotkanje s njom i Harryjem
Getty Images

sažeto

Meghan Markle napisala je ocu da joj je slomljeno srce, a on je tražio još medijske pozornosti


Ines Madunić
07.02.2019.16:00

Vojvotkinja od Sussexa bila je toliko uzrujana zbog ispada vlastitog oca protiv nje u medijima da mu je napisala pismo u kojem ga je molila da prestane s time.

"Tata, srce mi je slomljeno. Volim te. Imam jednog oca. Molim te, prestani me napadati kroz medije tako da možemo popraviti naš odnos", navodno je napisala Meghan nedugo nakon vjenčanja.

Thomas Markle na to je odgovorio svojim pismom u kojem je tražio da s njom i Harryjem ima službeno fotografiranje.

Profimedia

"Ona je njemu napisala da ne želi da komuniciraju preko medija, a on je upravo to predložio. Osjećala se kao da ju uopće ne sluša i ne doživljava njezine osjećaje. Mislim da će uvijek biti slomljena zbog toga što se dogodilo s njihovim odnosom", rekli su njezini prijatelji za američke medije.

Otkad se osramotio prije vjenčanja, kad je u dogovoru s paparazzima snimljen kako navodno proučava kraljevsku obitelj na internetu u kafiću, a onda priznao da je dobio novac za to, Markle je u više navrata pričao u medijima o svom odnosu s kćeri. Ispričao je sve što je mogao i više puta ponovno primio novac za svoje ispovijesti.

Rekao je i kako je više puta pokušao kontaktirati Meghan, ali mu se ona ne javlja na telefon niti odgovara na pisma.

Njezini prijatelji ističu kako to nije istina te da on ima načina da kontaktira s njom, ali nikad zapravo nije pokušao. Također, kažu kako se Meghan i Harry nikad nisu naljutili na njega zbog tih paparazzi fotografija nego su ga očajnički htjeli dovesti u London. Navodno je on odbio ući u automobil koji je došao po njega da ga odveze na aerodrom kad je trebao putovati na vjenčanje u London. Idući dan doživio je srčani udar.

Meghan ne napada samo otac nego i polubrat Thomas Jr. te pogotovo polusestra Samantha, koja ju konstantno vrijeđa i proziva, a uskoro planira i objaviti dvije knjige o svom odnosu s Meghan te kako je ona "uništila obitelj". 

Profimedia

"Ona nikad nije imala odnos s polubratom i polusestrom. Pokušavaju to prikazati kao da je ona izvor problema. Oni su već bili tinejdžeri kad se ona rodila, nikad nisu bili dio njezinog života", kažu prijatelji, koji dodaju da priče o svađi sa šogoricom Kate Middleton nisu istinite.

"Sve oko nje se promijenilo, ali ona je ista osoba kao i prije. Posjetili smo je u njihovoj kolibi i nije bilo nikakve posluge tamo. Pravila je ručak svaki dan, kuhala nam čaj, čistila... Medijsko prikazivanje Meghan kao arogantne, teške osobe ne može biti dalje od istine", kažu. 

kraljevska obitelj

Meghan Markle

Thomas Markle

Samantha Markle

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter