Justin konačno progovorio

'Slomilo mi se srce, ali moj prekid s Jennifer bio je nježan koliko je mogao biti i ponosni smo što smo prijatelji'


Ines Madunić
22.09.2018.21:00
'Slomilo mi se srce, ali moj prekid s Jennifer bio je nježan koliko je mogao biti i ponosni smo što smo prijatelji'
Profimedia

sažeto

Glumac je prvi put pričao o razvodu s Jennifer Aniston, koji su objavili u veljači nakon dvije godine braka


Ines Madunić
22.09.2018.21:00

Zajedno su bili pet godina, od čega dvije u braku, a izgledali su kao savršen par. Svijet je zato ostao šokiran kad su Jennifer Aniston i Justin Theroux objavili kako se razvode.

Kao i obično, u izjavi je stajalo nešto o tome kako će "ostati prijatelji" i da se "međusobno poštuju", ali nikad zapravo nismo saznali što se dogodilo između njih dvoje.

Jennifer je pričala o tome kako je nepravedno što se stalno piše o tome kako "ne može zadržati muškarca", kako ima "slomljeno srce" ili da "nema djece jer je sebična i želi karijeru".

"Kao prvo, srce mi nije slomljeno, uz dužno poštovanje. A drugo, te pretpostavke nisu poštene. Nitko ne zna što se događa iza zatvorenih vrata ili kroz što sam prošla emocionalno ili medicinski i kako je to osjetljivo pitanje za mene i mog partnera. Možda moja svrha na planetu nije rađati djecu. Možda postoje druge stvari koje mogu raditi", rekla je Jenn.

Sad je o njihovom prekidu prvi put progovorio i njezin bivši suprug. U intervjuu je Justin rekao da nisu imali potrebu objašnjavati javnosti što se između njih dogodilo.

"Dobra vijest je da je to bio - i sad pažljivo biram riječi - nježan razlaz, nije bilo mržnje. Na neki čudan način, dolazak do te spoznaje i trenutka prekida bio je najviše iscrpljujuć. Nitko od nas nije mrtav, nitko ne baca sjekire prema drugome... Bilo je prijateljski. Znam da zvuči dosadno, ali dovoljno smo poštovali jedno drugo da sve prođe što bezbolnije. Slomilo mi se srce jer ništa neće biti kao prije, ali prijateljstva se mijenjaju i na to smo oboje ponosni", rekao je Theroux, kojeg se od prekida povezivalo s fotografkinjom Petrom Collins.

razvod braka

prekid veze

Jennifer Aniston

Justin Theroux

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter