Jesu li Herceg i Nina uopće bili u vezi?

Slavni zavodnik sada negira da je ikad bio s pjevačicom, a ona se pravi da se ne događa ništa! Marketinški trik ili propala ljubav?


100posto
14.12.2018.14:00
Slavni zavodnik sada negira da je ikad bio s pjevačicom, a ona se pravi da se ne događa ništa! Marketinški trik ili propala ljubav?
CROPIX

sažeto

Glumac Ivan Herceg demantirao je da je ikada bio u vezi s pjevačicom Ninom Donelli


100posto
14.12.2018.14:00

Ni riječi nije komentirala Nina Donelli nakon što je glumac Ivan Herceg demantirao da je s njom u vezi, sada ili ikad bio. Dok Herceg iz Amsterdama govori da s Donelli nije nikad bio, ona reklamira svoj nastup u live programu HRT-a, pojavila se, naime, u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'.

'Zamolit ću drage novinare da ne pišu napamet, i reći da nisam u nikakvoj vezi s poštovanom gospođicom Ninom Donelli, niti sam ikad bio! Zahvaljujem!', napisao je Herceg u svom kratkom obraćanju javnosti. Kontradiktorno, obzirom na sve što se događalo proteklih mjeseci.

Mlada slovenska zvijezda se, naime, mjesecima reklamirala kao Hercegova djevojka, a on ju je podržavao na javnim događanjima, otišao s njom na CMC festival u Vodice, ručao u jednom poznatom zagrebačkom restoranu. Nina je, s druge strane, tvrdila da je s glumcem u vezi te da je i on jedan od razloga što se doselila u Zagreb. Naime, zbog karijere i ljubavi navodno je donijela odluku da se odseli iz rodne Slovenije.

I proteklog ljeta imala je Nina izjavu vezanu uz Hercega. 'Ivan se ni na koji način ne petlja u moj posao, kao što se ja ne petljam u njegov. I to je sve što ću reći na temu njega', sramežljivo je Donelli komentirala u lipnju.

Samim krajem studenog, dakle, prije 15 dana, Nina je izjavila da joj srce kuca brže u Zagrebu. Čini se da Hercegovo srca za nju ne kuca - uopće. Inače, navodna veza Hercega i Nine objavljena je u svibnju ove godine, a potvrđena tijekom narednih mjesec, dva - kada su se u javnosti pojavili zajedno. Jesu li Nina i Ivan bili samo dobar PR spoj kakav je potreban pjevačici u usponu? U svakom slučaju, ne bi to bio prvi put da se takva stvar iskombinira na hrvatskoj estradi.

U tom bi slučaju njegove riječi bile puno jasnije zainteresiranoj javnosti.

Ivan Herceg

Nina Donelli

newsletter

Prijavite se na Newsletter