Nisu odustajali

Slavni parovi kojima su djecu rodile surogat majke


Mirjana Filipović
15.01.2018.20:50
Slavni parovi kojima su djecu rodile surogat majke
Profimedia

sažeto

Godinama su priželjkivali postati roditelji, a kada im to nije uspjelo, odlučili su se na surogat majčinstvo


Mirjana Filipović
15.01.2018.20:50

Imali su sve što su mogli zamisliti, no mnoge od ovih zvijezda godinama su čekale da im se ostvari jedna od najvećih životnih želja - da postanu roditelji. Imali su problema s plodnošću i muku mučili sa začećem pa su se ili podvrgnuli postupku potpomognute oplodnje ili su se odlučili na opciju koja je sve češći, ali i jedini izbor u celebrity svijetu - surogat majčinstvo.

Moderna surogacija uključuje gestacijski surogat kada par donira spermije i jaje koje se zatim oplodi u epruveti i nakon toga se implementira u surogat majku.

A ovo su neke od zvijezda koje su djecu doble uz pomoć surogat majki.

Nakon što je 2002. godine rodila sina Jamesa, Sarah Jessica Parker (52) i suprug Matthew Broderick (55) 2009. proširili su obitelj. Uz pomoć surogat majke dobili su blizanke Marion i Tabithu. Iako su svoju odluku pokušali sakriti od medija i javnosti, tabloidi su se uspjeli dokopati svih informacija.

Profimedia

I Nicole Kidman imala je problema sa začećem nakon što je na svijet donijela prvu kćer Sunday Rose. Drugo dijete, kćerkicu Faith, sa suprugom Keithom Urbanom dobila je uz pomoć surogat majke, a glumica nije skrivala koliko je cijeli taj proces bio emotivan za nju i njezinu obitelj.

Profimedia

Glumica Lucy Liu, koja se u glumačkom svijetu proslavila ulogom u seriji 'Ally McBeal', postala je majka dječaka Rockwella lloyda Liua u kolovozu 2015. godine, no ime oca nikad nije otkrila. O svom privatnom životu u javnosti nikad nije puno govorila, no navodno je 2000. godine ljubila Georgea Clooneya iako nijedno od njih ta šuškanja nikad nije potvrdilo. Lucy se još povezivalo s biznismenom Noamom Gottesmanom, glumcem Willom McCormackom i redateljem Zachom Helmom. Nakon što je u njezin život ušao sin, Lucy je postala velika zagovornica za prava modernih obitelji.

 

A heart melt birthday song

A post shared by Lucy Liu (@lucyliu) on Dec 2, 2017 at 10:22am PST

 

Happy 2nd birthday to my darling Rockwell. You are my rainbow everyday.

A post shared by Lucy Liu (@lucyliu) on Aug 27, 2017 at 5:40pm PDT

 

Truly a fan @mo_hotels

A post shared by Lucy Liu (@lucyliu) on Aug 6, 2017 at 7:17pm PDT

I Michael Jackson, prerano preminuli kralj popa, 2002. godine uz pomoć surogat majke postao je otac sina Princea.

Tyra Banks (44), jedna od najuspješnijih manekenki svih vremena, javno je govorila o borbi s neplodnosti i nekim traumatičnim iskustvima kao što je izvantjelesna oplodnja. No majka je konačno postala u siječnju 2016. godine kada je u emotivnom obraćanju zahvalila ženi anđelu, kako ju je nazvala, što je njoj i njezinom partneru Eriku Asli nakon dugo godina čekanja na svijet donijela sina Yorka.
Voditeljica s E! Newsa, Giuliana Rancic, i njezin suprug Bill 2012. godine dobili su svoje prvo dijete. Surogat majka rodila im je sina Edwarda. Giuliana se godinama borila sa začećem, ali i s rakom dojke, a nakon što je pobijedila ovu opaku bolest, ostvarila joj se velika želja da postane majka što je i njoj i Billu oplemenilo i promijenilo život.

 

Multi

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on Jun 17, 2017 at 11:40pm PDT

Glumici Elizabeth Banks i suprugu Maxu Handelmanu oba djeteta, sinove Magnusa i Felixa, na svijet je donijela surogat majka.

Na ovaj način dijete će dobiti i Kim Kardashian i Kanye West. Čekaju treće dijete koje bi u njihovu obitelj trebalo ubrzo stići.

 

#ad Little update for you guys. I’m on Day 9 of my Shake It Baby program from @flattummyco and I’m actually feeling so good. We had a massive Christmas this year and between my Mom's party, Christmas and New Years… I felt like it was impossible to fit in my regular work outs and eat healthy. But this program is giving me a kick in the right direction that I need. These meal replacement shakes are so good and it’s helping me get my tummy back to flat in the new year. The results I’m seeing and feeling are amazing and I’m so excited for the next few weeks. Because they’re all about getting women back on track… they’ve got a 20% off sale going on right now if you want to start 2018 off right… trust me, you’re going to want to check them out.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jan 9, 2018 at 3:57pm PST

star vibes

djeca

surogat majka

slavni parovi

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter