Od Bon Jovija do Vincea Vaughna

Slavni bivši dečki iz 'Seksa iz grada' na koje ste totalno zaboravili


Ines Madunić
12.12.2017.19:00
Slavni bivši dečki iz 'Seksa iz grada' na koje ste totalno zaboravili
Profimedia

sažeto

Carrie je imala puno ljubavnika u sedam sezona, a na neke smo skroz zaboravili


Ines Madunić
12.12.2017.19:00

Jeste li bili tim Aidan ili tim Faca? Carrie Bradshaw, ali i druge cure iz "Seksa i grada" u sedam sezona pokazale su nam kakvih tipova se trebamo čuvati, s kakvima je ok biti u ležernoj vezi, a kakve treba zadržati. A između tih nekih velikih ljubavi - našao se tu i Rus Petrovsky koji je bio važan, ali jako toksičan tip - bilo je i onih manje važnih.

Prisjetili smo se nekih usputnih tipova na koje smo skroz zaboravili, a koje smo kasnije viđali u mnogim filmovima i serijama.

Justin Theroux (Jared S01E070; Vaughn Wysel S02E15)

Suprug Jennifer Aniston u Seksu i gradu glumio je dva različita lika. Justina Therouxa gledali smo kao Stanfordovog prijatelja Jareda koji neuspješno pokušava flertati s Carrie nakon što ga proglase jednim od cool ljudi mlađih od 30. Drugi put pojavio se kao pisac Vaughn Wysel sa savršenom obitelji i savršenom karijerom koji ga nije mogao dići. Šteta.

Bradley Cooper (Jake S02E04)

Zgodni Bradley druži se s Carrie nakon njezinog katastrofalnog snimanja za naslovnicu magazina na koje je došla mamurna. Jake i Carrie provedu lijep dan zajedno, no kad on vidi naslovnicu pobjegne.

Jon Bon Jovi (Seth Robinson S02E13)

Nakon što prekine s Facom, cure nagovore Carrie da ode kod psihoterapeuta. U čekaonici upozna slatkog Setha s kojim se neko vrijeme druži, a možda se sjećate scene u kojoj igraju Twister. Ipak, ubrzo shvate da su jednostavno nekompatibilni i rastanu se.

John Slattery (Bill Kelley S03E01-02)

Prije nego što smo ga zavoljeli u Momcima s Madisona, Slattery je glumio političara Billa Kelleyja. Čini se savršen na papiru, sve dok joj ne kaže da bi za njegovu karijeru bilo loše jer ona piše kolumne o seksu. I onda, naravno, otkrije njegovu želju za "zlatnim tušem". Bye.

Eddie Cahill (Sean S03E4)

Eddieja znamo iz CSI:New Yorka, a glumio je Carrieinog biseksualnog dečka Seana. Iako se uz njega osjeća tako mlado i slobodno, uskoro shvaća da nije toliko slobodoumna i otrči s tuluma na kojem prvi put poljubi ženu - i to Alanis Morissette.

Matthew McConaughey (Matthew McConaughey S03E13)

Kad Carrie s curama ode u Los Angeles dogovoriti snimanje filma prema njezinim kolumnama, prvi tip koji s njom flerta je Matthew McConaughey, glavom i bradom. Upoznaju se na audiciji na kojoj on želi glumiti Facu, ali njoj nije ni do čega, kamoli do creepy McConaugheyja.

Vince Vaughn (Keith Travers S03E14)

Još uvijek u Los Angelesu, Carrie padne na zgodnog agenta Matta Damona, Keitha, koji nju i cure ubaci na filmsku premijeru. No, ispostavi se on nije baš tako savršen, i to na vrlo neugodan način. Usput, u sceni je i legendarna Carrie Fisher!

Ron Livingston (Jack Berger S05, S06)

Kroz dvije sezone provlači se lik melankoličnog i nesigurnog pisca Bergera, samo da bismo ga pamtili po tri rečenice napisane na post itu: Žao mi je. Ne mogu. Nemoj me mrziti." Još uvijek najgori način prekidanja s nekim.

David Duchovny (Jeremy S06E10)

Carriena ljubav iz srednje škole kojega sretne na godišnjici. Prvo se čini kao da su se ponovno pronašli nakon godina razdvojenosti, ali Carrie shvati da vraćanje u prošlost nije najbolja ideja. Uglavnom jer Jeremy živi u umobolnici.

star vibes

serija

Seks i grad

Carrie Bradshaw

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter