Radio i svadbu Mamićevih

Slavne klijentice vjernije su mu nego svojim frajerima! Njega je teže zamijeniti! 'Na nerealne želje znam se našaliti i reći da nisam Harry Potter'


Barbara Marinović
10.09.2018.11:10
Slavne klijentice vjernije su mu nego svojim frajerima! Njega je teže zamijeniti! 'Na nerealne želje znam se našaliti i reći da nisam Harry Potter'
Screesnshot/Instagram

sažeto

Mladi frizer Zvonimir Franić sjajno radi svoj posao, a ispričao nam je i kako je sve izgradio - i to prije 30. godine


Barbara Marinović
10.09.2018.11:10

Malo je onih koji uspješni posao izgrade prije 30. godine života, no baš to slučaj je mladog zagrebačkog frizera Zvonimira Franića. Vedri i talentirani dečko pod svojim je škaricama držao Vedrana Ćorluku, Tina Jedvaja, a klijentice su mu redom iz celebrity krugova. Radio je i svadbu Tije i Marija Mamića, među prvima objavio fotke sa svadbe - uključujući i onu mladenke, njegove vjerne klijentice.

Draga suradnja s Frankom u Portugalu

U šali ćemo zaključiti da su vjernije ljepotice njemu nego svojim ljubavima! Jer, sve prolazi - ali dobra kosa ostaje! 'Uvijek volim istaknuti osobe koje su bile tu od prvog dana otvorenja mog salona i koje su još i danas uz mene. Nives Ivanković, Antonija Stupar Jurkin, Jelena Rozga, Jelena Veljača, Franka Batelić, Sonja Kovač. Jedna od dražih suradnji mi je ovogodišnji Eurosong u Portugalu s Frankom Batelić. To su bila dva tjedna super zabave i rada', prisjeća se Franić.

Iako je radio s velikim brojem klijenata, pa tako i onima medijski eksponiranima, Franić voli istaknuti da razlike među klijentima nema. 'Hrvatska je mala zemlja pa tako i broj poznatih lica. Kroz godine rada u ovom poslu postanete svi prijatelji, a time suradnje postanu lagane'. Stoga, kaže nam, nema nezgodnih iskustava. Konzultacija i dobra priprema u njegovom poslu su jako važni pa greške svodi na minimum.

 
 
 
View this post on Instagram

Prekrasna moja @frankaofficial_ ❤️a sad se idem odmoriti 🙈

A post shared by Zvonimir Franic FRAN (@fran.sluzbeno) on Jul 21, 2018 at 12:30pm PDT

'Nisam Harry Potter, samo sam Franić'

Doduše, specifičnih ideja i 'ludih' želja uvijek ima. 'Znam se našaliti i reći da nisam Harry Potter, samo sam Franić', priča nam dečko. Sa srebrnim reprezentativcima nema problema. 'Kad dođu u salon, ponašaju se kao i svi drugi dečki koji nam dođu. Dragi, normalni i pretežito slušaju moje savjete tako da su i poslušni', kroz smijeh će nogometaš.

Posao doživljava kao igru, i živi ga od jutra do mraka, predaha nema. 'Imam puno planova, dupli sam lav po horoskopu i nikad nisam potpuno zadovoljan, uvijek moram raditi još nešto da, ne daj Bože, nemam minutu odmora. Nikad ne volim pričati o planovima na glas, realiziram ih u tišini. Što se odricanja tiče, velika su. Društveni život zaboravite. Moj radni dan počinje u 09:00 i traje do 22:00. I tako svaki dan! Troškovi su ogromni ako želite salon poput mog. Imam deset zaposlenika pa s time i deset puta više briga, no sve to mene motivira. Volim reći da živim svoj posao sa svim njegovim manama i vrlinama', otkriva Franić.

 
 
 
View this post on Instagram

🤴🏻👸🏽👸🏼

A post shared by Zvonimir Franic FRAN (@fran.sluzbeno) on Mar 1, 2018 at 12:58am PST

Radno vrijeme traje cijeli dan, a za posao živi - ipak, našao je vremena i za glazbene izlete

Često mu nedostaje rodni Metković i sredina u kojoj je odrastao, uz svoje najbliže. 'Bio sam dosta povučeno dijete, jako vezan uz roditelje koji i dalje žive u Metkoviću. No, to mi je ujedno i davalo snagu. Uvijek sam si ponavljao - Zvonimire, ako si već otišao od obitelji, prijatelja.. daj, neka budu ponosni'.

Obožava Franić i pjevati pa je imao izlet i u glazbene vode. Tako je u protekle tri godine izbacio tri singla. Predstavio se hitom pod nazivom 'Poljubi me i idi', a pravi boom napravio je singlom 'Ljeto dvaput godišnje'. Tada su mu u promociji singla pomogle upravo slavne klijentice. Urodilo je plodom jer je Fran na taj način izazvao interes javnosti pa se spot do danas pogledao preko milijun puta. Veliku je pozornost pridao vizualnom identitetu spota, koji obiluje atraktivnim scenama. Snimao ga je Vedad Jašarević, koji mu je radio i spot za singl iz 2016. - 'Kraljica problema'. Među mlađom publikom stekao je podosta obožavatelja, a mnogi ga uspoređuju i s Justinom Bieberom. Glazbu nije zaboravio, spot je planirao ovog ljeta, no zdravlje ga je spriječilo. 'Obožavam pjevati, trebao sam ovo ljeto izbaciti novu pjesmu, no nažalost, imao sam na zdravstvenih problema pa smo sve malo odgodili'.

Glazba mu je ljubav i razonoda, no u svom osnovnom poslu već je velika zvijezda. 'Mislim da uspjeh dođe s radom, samim time dolazi i status. Moje roditelje to imponira puno više nego mene, i danas sjeckaju sve iz novina što je vezano uz mene. Za mene prijatelji kažu da sam isti onaj dečko iz Metkovića koji se voli puno smijati. Povremeno sam smotan, ali iskren i definitivno nisam imao plan biti zvijezda u svijetu ljepote, kako vi kažete', zaključuje nam Franić svoju ispovijesti.

 
 
 
View this post on Instagram

❤️

A post shared by Zvonimir Franic FRAN (@fran.sluzbeno) on Nov 10, 2017 at 1:29am PST

Franka Batelić

Jelena Rozga

Jelena Veljača

Zvonimir Franić

Fran

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter