Kad ima volje, ima i načina

Skrivali su se kao što zmija skriva noge, tajnu su ljubomorno čuvali za samo za sebe


Ines Madunić
02.12.2018.15:00
Skrivali su se kao što zmija skriva noge, tajnu su ljubomorno čuvali za samo za sebe
Marko Todorov, Ivo Ravlić, Tomislav Krišto/Cropix

sažeto

Možda ipak nije tako teško izbjeći veliku medijsku pažnju...


Ines Madunić
02.12.2018.15:00

Vjenčanje bi trebalo biti intimni događaj u kojem se zaklinjemo na vječnu ljubav partneru ili partnerici u krugu najdražih ljudi. No, neki vole napraviti veliku feštu, ako su slavni pozovu i novinare kako bi cijela javnost vidjela raskošnu vjenčanicu i skupi smoking. Sto ljudi, sto ćudi, a tako je i sa celebovima.

I dok su, npr. Franka Batelić i Vedran Ćorluka spremno pozirali pred crkvom nakon vjenčanja, neki su naši slavni ipak odlučili zadržati taj trenutak za sebe. Znali su samo odabrani, jako uzak krug ljudi kojima su očito mogli vjerovati, jer se za njihovu ženidbu saznalo tek kad je fešta završila i svi su se otrijeznili.

Jedna od njih je Judita Franković, glumica koja je skrivala svog dečka kao zmija noge, a onda se za njega udala u Ljubljani. S Markom Brdarom u vezi je prije toga bila devet godina, a da se udala saznali smo kad je modni dvojac Envy Room objavio fotografiju na svom Instagram profilu.

O privatnom životu, kao što smo napmenuli, Judita nema volje pričati u medijima pa ni kasnije nije komentirala svoje vjenčanje.

Pjevač Marko Tolja također je ''uhvaćen'' na Instagramu Envy Rooma. Na intimnom vjenčanju u Istri Tolja se vjenčao s manekenkom Anom Ivančević ovog srpnja. Da se nešto sprema bilo je jasno samo zbog momačkog vikenda, na koji je s 11 prijatelja otišao u Beograd. No, datum i mjesto nisu bili poznati nikome osim onih koji su dobili pozivnice.

Krajem prošle godine pred oltar su stali naš najuspješniji tenisač Goran Ivanišević i radijska voditeljica Nives Čanović. Ubrzo se saznalo i kako je Nives trudna. Par je bio u vezi godinu dana, a kako bi izbjegli medijska izvještavanja jedan su se petak samo zaputili u gradsku vijećnicu u Zagrebu i zavjetovali se na ljubav.

 
 
 
View this post on Instagram

#merrychristmas 🎄🎄 Sretaaaan Bozic svima❤ Ako te pitaju moja ljubavi Jel nam lipo reci - je Imamo na svitu sve❤

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on Dec 25, 2017 at 12:48am PST

Jedan od najzaljubljenijih parova na sceni već godinama su Lejla i Tarik Filipović. Prije 11 godina, na Staru godinu izmijenili su zavjete, a pola godine kasnije za prijatelje su priredili slavlje. Par se zaljubio nakon što se Lejla razvela od Dade Majolija, s kojim ima sina Dinu. Nakon nešto više od godine dana, Lejla je ostala trudna s Tarikom, pa su se u tajnosti vjenčali, a nakon dva mjeseca na svijet je stigao i njihov sin Arman.

 
 
 
View this post on Instagram

#mybirthday #myfamily #my🌏#familytrip #budapest #hungary🇭🇺

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on Oct 10, 2018 at 8:34am PDT

Milana Vlaović nakon četiri godine veze udala se za Borisa Kovačeka bez pretjerane pompe i najave. Vjenačanje je bilo u Laubi u Zagrebu, a spisateljica je izabrala vjenčanicu Matije Vuice, kako je javnost i doznala za veliki dan ovog para. S Kovačekom, čije je prezime dodala onom svog bivšeg supruga, u vezi je bila godinu dana kad su zajedno kupili stan i uselili se skupa.

Najveća hrvatska zvijezda Severina udala se za Igora Kojića također u tajnosti, u istarskim Balama. Javnost je za sve saznala tek nakon što su građani i slučajni prolaznici počeli javljati medijima da se upravo događa svadba desetljeća. Bilo je to prije tri godine, a u studenom iste, 2015. godine par je priredio veliku svadbu u Beogradu, koju je Severina nazvala ''mojom velikom srpskom svadbom''.

 
 
 
View this post on Instagram

22.11. Ti ❤️... i naše godine tri #kuma #soon #newalbum #HALO #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Nov 22, 2018 at 5:47am PST

Severina

ljubavni par

svadba

Goran Ivanišević

igor kojić

Tarik Filipović

Lejla Filipović

Nives Ivanišević

Judita Franković

tajno vjenčanje

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter