Je li on idući James Bond?

Škotski glumac koji je zvijezda 'Igre prijestolja' obožava brze i skupe automobile, a svi navijaju da bude novi agent 007


Ines Madunić
17.10.2018.16:00
Škotski glumac koji je zvijezda 'Igre prijestolja' obožava brze i skupe automobile, a svi navijaju da bude novi agent 007
Getty Images

sažeto

Richard Madden briljirao je u BBC-voj seriji "Tjelohranitelj", a navodno je u najužem izboru za Jamesa Bonda


Ines Madunić
17.10.2018.16:00

Nedavno je Richard Madden snimljen kako uživa u vožnji Londonom u svom skupocjenom i brzom Jaguaru tipa F, a zvijezdi "Igre prijestolja" predviđaju i novu, veliku ulogu - onu Jamesa Bonda.

Najslavnijeg špijuna na svijetu u idućem će filmu posljednji put glumiti Daniel Craig, a potraga za novim agentom 007 već je naveliko u tijeku. I dok su mnogi glumci u užem izboru, Richard Madden zasjeo je nedavno na prvo mjesto pa svi navijaju da upravo on zamijeni Craiga.

Nagađanja je potaknula i činjenica da je bio na foto sessionu s fotografom Andyjem Gottsom, koji je poznat po tome što je i prije snimao ekipu filmova o Bondu, uključujući i Craiga.

Producnetica Barbara Broccoli već mu je navodno pristupila s ponudom, iako su u igri još Idris Elba, Tom Hardy i Henry Cavill, a pričalo se jedno vrijeme i kako bi Bond mogla biti žena, a tu su u užem izboru bile Emily Blunt i Gilian Anderson.

Madden je škotski glumac kojeg znamo kao Robba Starka u "Igri prijestolja", a glumio je i u Disneyevoj "Pepeljugi", BBC-voj dramskoj seriji "Tjelohranitelj", Netflixovoj romantičnoj komediji "Ibiza" koja je snimljena u Hrvatskoj te hit seriji "Medici"

Madden je i uspješan kazališni glumac i kritičari mu predviđaju ozbiljnu karijeru, a do objave vijesti tko će biti novi James Bond vjerojatno ga čekaju još mnoge dobre uloge.

glumac

Igra prijestolja

James Bond

Richard Madden

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter