Tragičan gubitak

Skoro dva mjeseca nakon smrti Avicii je pokopan u rodnom Stockholmu u krugu obitelji


Ines Madunić
12.06.2018.10:45
Skoro dva mjeseca nakon smrti Avicii je pokopan u rodnom Stockholmu u krugu obitelji
Profimedia

sažeto

Glazbenik si je oduzeo život dok je bio na odmoru u Omanu u travnju


Ines Madunić
12.06.2018.10:45

Tim Bergling, poznat kao DJ Avicii, pokopan je u nedjelju skoro dva mjeseca nakon tragične smrti. Sprovod se održao na groblju Skogskyrkogården u Stockholmu, a ceremonija je bila intimna. Pozvani su samo članovi obitelji i bliski prijatelji.

 

❤️

A post shared by Jesse Waits (@jessecwaits) on Jun 9, 2018 at 11:31am PDT

Njegov prijatelj i suradnik Jesse Waits, producent i vlasnik klubova iz New Yorka, na Instagramu je objavio knjižicu s ceremonije, a Berglingov šogor Joakim Sterner fotografiju s groblja.

 

A post shared by JOAKIM STERNER (@joakimsterner) on Jun 9, 2018 at 12:12pm PDT

Avicii si je oduzeo život u Omanu 20. travnja. Uzrok smrti vjerojatno je iskrvarenje od ozljeda koje si je sam nanio. Šveđanin je imao 28 godina i patio je od tjeskobe i depresije.

Nakon njegove smrti otkriveno je da je bio u vezi s manekenkom Terezom Kačerovom, koja je na Instagramu podijelila dirljivo pismo koje mu je napisala. Kako je napisala, bili su u ozbiljnoj vezi i planirali su obitelj, a on je bio očuh njezinom sinu kojega ima iz prijašnje veze.

Kačerova je podijelila i njihove zajedničke fotografije, no izbrisala je Instagram profil nakon što je dobila puno poruka punih mržnje i vrijeđanja.

samoubojstvo

sprovod

Avicii

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter